Βλαντίμιρ Πούτιν: Ο πατέρας της εγγονής του με το επώνυμο Ζελένσκι – Η ζωή μεταξύ Μόσχας και Μονάχου

Ζελένσκι είναι το επώνυμο του πατέρα της μικρής εγγονής του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και για χάρη του η κόρη του, Κατερίνα Τιχόνοβα και η εγγονή του ζούσαν μεταξύ Μόσχας και Μονάχου.

Ο πατέρας της μικρής εγγονής και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας, Ιγκόρ Ζελένσκι, ζούσε στο Μόναχο. Αυτό αναφέρεται σε κοινή έρευνα του ιστότοπου Vaznie istorii και του Der Spiegel, ενώ μια άλλη έρευνα με παρόμοια συμπεράσματα δημοσιεύθηκε από τους ιστότοπους «Nastoyashe Vremia, Meduza και το Κέντρο Dosie.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έρευνας, η Τίχονοβα άρχισε να επισκέπτεται τακτικά τον Ζελένσκι αρκετές φορές τον μήνα, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Κιρίλ Σαμάλοφ. Στο τέλος του 2019, η Τίχονοβα μετακόμισε στο Μόναχο με την κόρη τους, την εγγονή δηλαδή του Πούτιν, υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι.

Ο διάσημος Ρώσος χορευτής Igor Zelensky (δεξιά)

Τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν το όνομα της εγγονής του Πούτιν που γεννήθηκε το 2017, αλλά ισχυρίζονται ότι έχουν δει το διαβατήριό της, το οποίο δείχνει ότι είναι κόρη του Ζελένσκι και της Τίχονοβα. Οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να αποκτήσουν τη λίστα επιβατών μιας από τις πτήσεις τσάρτερ από το Μόναχο με την οποία έφτασαν στη Μόσχα η Τίχονοβα, ο Ζελένσκι, η δίχρονη κόρη τους, μια καθηγήτρια πιάνου και δύο νταντάδες.

Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο Ζελένσκι σταμάτησε να εργάζεται για το μπαλέτο της Βαυαρίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Κρατικής Όπερας της Βαυαρίας Σερζ Ντόρνι, σε μια συνομιλία με έναν φαρσέρ που αυτοπροσδιορίστηκε ως υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας, δήλωσε τον Μάιο ότι είχε ουσιαστικά απολύσει τον Ζελένσκι επειδή αρνήθηκε να μιλήσει δημόσια κατά του πολέμου. Οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να έχουν δηλώσεις για το θέμα από την Τίχονοβα και τον σύντροφό της.

Στην έρευνα του «Nastoyashe Vremia», του ιστότοπου Meduza και το Κέντρου «Dosie», αναφέρεται ότι η Τίχονοβα και ο Ζελένσκι γνωρίστηκαν το 2011 όταν εκείνη άρχισε να παρακολουθεί τις παραστάσεις του στο θέατρο Στανισλάφσκι της Μόσχας. Τα δημοσιεύματα εικάζουν ότι ο χορευτής θα διευθύνει το θέατρο όπερας και μπαλέτου της προσαρτημένης Σεβαστούπολης. Το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων υποδηλώνει ότι ο Ζελένσκι εξακολουθεί να είναι επίσημα παντρεμένος με την καθηγήτρια μπαλέτου Γιάνα Σερεμπριάκοβα και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Εξαιτίας αυτής της πραγματικότητας, η Τίχονοβα και ο σύντροφός της έπρεπε να προσφύγουν σε δικαστήριο της Μόσχας για να επιβεβαιώσουν την πατρότητα της κόρης τους, μια τυπική διαδικασία στη Ρωσία για ένα παιδί που γεννιέται εκτός της ίδιας οικογένειας.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το svoboda.org

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ