Viral το “σκουλήκι” που έβγαλαν από το αυτί 10χρονου – Ντροπιασμένη η μητέρα

Ανακουφισμένη αν και ντροπιασμένη απέμεινε μία μητέρα αφού ανακάλυψε ότι το σκουλήκι που έτρωγε τον εγκέφαλο του γιου της στην ουσία ήταν ένα κομμάτι… σελοτέιπ. Το περιστατικό συνέβη το 2019 αλλά τώρα γίνεται viral καθώς η μητέρα του 10χρονου έκανε τη σχετική ανάρτηση περιγράφοντας λεπτομερώς την αγωνία και την περιπέτεια του γιου της.

Η 39χρονη Τζέμα Τάισον έγραψε στην ανάρτησή της “σπατάλησα τον χρόνο του γιατρού” συνοδεύοντας τη φράση με τη φωτογραφία του… παράσιτου που βγήκε από το αυτί του γιου της. Ο 10χρονος Άστον, από το Μπρίστον της Αγγλίας, άρχισε να παραπονιέται ότι τον τρώει το αυτί. Η Τζέμα θεώρησε ότι είχε πολύ κερί στο αυτί του αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι ξένο που έβγαινε σαν μεταξωτό μαντίλι από καπέλο μάγου.

“Ήταν σαν ένα κολλώδες/κερένιο υλικό που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις” τόνισε η έκπληκτη μητέρα τριών παιδιών που σκέφτηκε “Ω Θεέ μου, έχει ένα τεράστιο σκουλήκι στο αυτί του”. Τον μετέφερε κατευθείαν στο ιατρικό κέντρο με τους γιατρούς να μην είναι βέβαιοι τι συνέβαινε και έστειλαν το αντικείμενο που έβγαλαν από το αυτί στο εργαστήριο για αναλύσεις. “Έφυγε ακόμη φρικαρισμένη νομίζοντας ότι το παιδί μου έχει σκουλήκια στα αυτιά του”.

Λίγες ώρες αργότερα ο Άστον παραδέχτηκε “σκέφτομαι μήπως είναι η ταινία που έβαλα στο αυτί μου την προηγούμενη εβδομάδα, την οποία δεν μπορούσα να βγάλω” και έτσι ήρθε η ανακούφιση. Πράγματι, αποδείχτηκε ότι το αγόρι είχε βάλει ένα κομμάτι σελοτέιπ στο αυτί του και δεν σκέφτηκε να το πει στους γονείς του ώσπου πήγε στους γιατρούς. Παρά το γεγονός ότι η Τζέμα αισθάνθηκε ντροπή που έβαλε σε κόπο τους γιατρούς, τόνισε ότι ένιωσε ανακούφιση που δεν ήταν σκουλήκι και ελπίζει αυτό να έγινε μάθημα στον Άστον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ