Viral το μήνυμα ενός αγνώστου σε γυναίκα για να τη “σώσει” από το ραντεβού της

Ένας “καλός Σαμαρείτης” προσπάθησε να σώσει μία γυναίκα από ένα ραντεβού όπου ο συνοδός της έμοιαζε να είναι εντελώς λάθος για εκείνη. Κάποια στιγμή που εκείνος ήταν στην τουαλέτα, ο άνδρας πίσω της, της έδωσε ένα μήνυμα γραμμένο σε απόδειξη προτρέποντάς τη να τρέξει μακριά για να είναι ασφαλής γιατί είδε πολλές “κόκκινες σημαίες”.

Όπως περιέγραψε η Hadia S σε ανάρτησή της στο Twitter όπου ανέβασε και το μήνυμα του αγνώστου, το ραντεβού της ξεκίνησε αθώα αφού συναντήθηκε με έναν άνδρα για καφέ. Ωστόσο, όταν ο συνοδός της πήγε στο μπάνιο, ο “ομοφυλόφιλος άνδρας” που καθόταν πίσω της της έδωσε διακριτικά το μήνυμα καλώντας τη να τρέξει. Το γραπτό μήνυμα έγινε viral στο twitter με τους χρήστες να ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού που ώθησε έναν άγνωστο να προχωρήσει σε τέτοια κίνηση αλλά και για τις “κόκκινες σημαίες” που αναγνώρισε αυτός.

Η Hadia εξήγησε σε σειρά αναρτήσεων τα προειδοποιητικά σημεία που εντόπισε ο άγνωστος και τα είχε διαπιστώσει και η ίδια. Όπως είπε δεν είχαν την ίδια θεώρηση σχετικά με ένα πρόσφατο σκάνδαλο στο οποίο είχε εμπλακεί ο ράπερ Da Baby, ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις για τα ομοφοβικά του σχόλια, αν και η ίδια δεν διευκρίνισε την άποψή της στο ζήτημα.

Άλλη “κόκκινη σημαία” ήταν η φερόμενη υποστήριξη του συνοδού της στον Κέβιν Σάμιουελς, έναν γκουρού των ραντεβού στο YouTube ο οποίος φέρεται να προτρέπει τους άνδρες ακολούθους του να κάνουν μισογυνικά αλλά και επιθετικά σχόλια κατά των γυναικών. Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα αναγνώρισε αυτές τις “κόκκινες σημαίες” σχετικά νωρίς, είπε ότι αποφάσισε να παραμείνει γιατί ήθελε να συζητήσει με τον κ. Λάθος τα ζητήματα για τα οποία διαφωνούσαν.

Προφανώς, όπως σχολίασε, ο “προστάτης” της δεν είδε με καλό μάτι την αντίδρασή της και γι αυτό της έδωσε το μήνυμα, όπως αστειεύτηκε η Hadia: “Είμαι σίγουρη ότι ο φύλακας άγγελός μου εξαντλήθηκε και μου φώναζε “ΦΥΓΕ!””. Ωστόσο, τόνισε ότι εκτίμησε τις προειδοποιήσεις του και έφτιαξε κάπως της νύχτα της ενώ ξεκαθάρισε πως “δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ