Viral το γράμμα ενός 7χρονου στον Άγιο Βασίλη – Ζητεί βιβλία και έναν πολύ καλό μπαμπά – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η επιστολή ενός 7χρονου αγοριού στον Άγιο Βασίλη. Ο μικρός Μπλέικ ζει μαζί με τη μητέρα του σε καταφύγιο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, στο Φορτ Γουόρθ στο Τέξας.

Η μητέρα του βρήκε το γράμμα πριν από μερικές εβδομάδες και το παρέδωσε στους αρμόδιους του κέντρου όπου ζει με τον γιο της. Εκείνοι δημοσιοποίησαν την επιστολή του Μπλέικ την Τετάρτη και προκάλεσαν συγκίνηση σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ απ’ όπου στέλνουν βοήθεια στο καταφύγιο για θύματα κακοποίησης.

Ήταν το περιεχόμενο της επιστολής που αναστάτωσε και ευαισθητοποίησε καθώς ο Μπλέικ περιγράφει με την αγνότητα και την απλότητα των 7 ετών του το οικογενειακό του δράμα.

“Αγαπητέ Άη Βασίλη,

Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι. Ο μπαμπάς έκανε σαν τρελός. Έπρεπε να κάνουμε όλες τις δουλειές. Ο μπαμπάς έπαιρνε ό,τι ήθελε. Η μαμά είπε ότι ήταν ώρα να φύγουμε και πως θα μας πήγαινε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν θα φοβόμασταν πια. Ακόμη είμαι ταραγμένος. Δεν θέλω να μιλάω σε άλλα παιδιά. Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε τίποτα από τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μου φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα και ένα ρολόι; Επίσης, θέλω έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά. Μπορείς να το κάνεις και αυτό;

Με αγάπη

Μπλέικ”.

Οι χρήστες του Facebook έδειξαν αμέσως το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν τον Μπλέικ και τη μαμά του και να στείλουν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Στο καταφύγιο διαβιούν 164 μαμάδες με τα παιδιά τους και οι αρμόδιοι φροντίζουν για τη σίτισή τους. Ωστόσο κάθε βοήθεια και στήριξη είναι καλοδεχούμενη.

Πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν πυξίδες στον μικρό Μπλέικ όπως αυτός ζήτησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ