Viral οι αντιδράσεις του πρίγκιπα Τζορτζ στο Euro: Από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση

Ο πρίγκιπας Τζορτζ βρέθηκε στο γήπεδο για τον τελικό του Euro 2020 και οι αντιδράσεις του έγιναν viral. Όπως και όλοι οι Άγγλοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, έτσι και ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο γκολ της Εθνικής τους ομάδας. Όμως η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή, ειδικά μετά την ισοφάριση από τους Ιταλούς.

Το it’s coming home έγινε… it’s coming to Rome στα πέναλτι και το συναίσθημα που επικράτησε τελικά ήταν η θλίψη και η απογοήτευση.

Ο Τζορτζ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τους γονείς του από την VIP πτέρυγα του Γουέμπλεϊ. Ο απογοητευμένος Ουίλιαμ που πίστευε ότι το κύπελλο θα έμενε στην Αγγλία, ακούμπησε τα χέρια του στον ώμο του γιο του για να τον παρηγορήσει, όταν το παιχνίδι έφτασε σε αυτό το δραματικό τέλος για τα “τρία λιοντάρια”.

Η απογοήτευση του πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν έκδηλη και στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά το τέλος του αγώνα. “Ράγισε η καρδιά μας. Συγχαρητήρια στην Ιταλία για τη μεγάλη νίκη. Αγγλία έκανες μεγάλη πρόοδο, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά, δεν ήταν η ημέρα σου. Μπορείτε όλοι να κρατήσετε τα κεφάλια σας ψηλά και να είστε περήφανοι. Ξέρω ότι θα έρθουν πολλά στο μέλλον. W.” έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ