Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης σε σπίτι – 5 νεκροί

Το ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα σπίτι ανατινάχτηκε στη δυτική Πενσυλβάνια, σκοτώνοντας πέντε άτομα – μεταξύ των οποίων ένας 38χρονος και ο 12χρονος γιος του – και τραυματίζοντας σοβαρά ένα έκτο άτομο.

Το σπίτι στο Rustic Ridge Drive στο Plum Borough φαίνεται σε πλάνα από κάμερα κουδουνιού πόρτας, να εκρήγνυται το Σάββατο. Τα αίτια της έκρηξης διερευνώνται, με αξιωματούχους της κομητείας Allegheny να λένε ότι μπορεί να χρειαστούν μήνες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Plum, Lanny Conley, δήλωσε ότι ο ιατροδικαστής της κομητείας Allegheny διαπίστωσε ότι τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη. Δύο από τα πέντε νεκρά θύματα ταυτοποιήθηκαν ως ο Κέισι Κλόντς και ο γιος του, Κίγκαν, ανέφερε η Trib.

Τουλάχιστον άλλα δύο σπίτια καταστράφηκαν επίσης και περίπου δώδεκα άλλα υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη στο προάστιο του Πίτσμπουργκ. Ο Κέισι και ο Κίγκαν, που ζούσαν στο κοντινό Brookside Drive, βρίσκονταν στο σπίτι στο 141 Rustic Ridge Drive όταν εξερράγη. Δεν ήταν σαφές τι έκαναν εκεί, αν και η οικογένεια είπε ότι ο Κέισι ήταν φίλος με τους γείτονες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ