Βίντεο: Η στιγμή που κορίτσι παρασύρεται από τεράστια κύματα

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα κορίτσι παρασύρεται στη θάλασσα, αφού πρώτα το έχει χτυπήσει ένα τεράστιο κύμα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα την περασμένη Πέμπτη (3/8) στο λιμάνι Ilfracombe, στο βόρειο Ντέβον.

Σύμφωνα με την Daily Mail μια παρέα τεσσάρων παιδιών έπαιζε στην αποβάθρα κατά τη διάρκεια της παλίρροιας όταν ένα κύμα χτύπησε την κοπέλα στα πόδια της και την παρέσυρε στη θάλασσα περνώντας την μέσα από τα κάγκελα.

Καθώς το κορίτσι προσπαθούσε μανιωδώς να κολυμπήσει πίσω στην ακτή, ένας άνδρας με αστραπιαίες κινήσεις έριξε ένα σωσίβιο, ενώ ένας άλλος, πέφτοντας στην θάλασσα, μπόρεσε να την πιάσει προτού παρασυρθεί πιο  μέσα. Η κοπέλα δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Η λιμενάρχης Georgina Carlo-Paat είπε: «Όχι μόνο ήταν τυχεροί που δεν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, αλλά έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνο, καθώς και αυτές των περαστικών που ενήργησαν γρήγορα για να τους βοηθήσουν. Οι συνθήκες της θάλασσας ήταν πολύ ασταθείς και όλοι οι νεαροί είχαν χτυπηθεί στα πόδια τους επειδή είχαν γλιστρήσει και πέσει πριν το περιστατικό, αλλά συνέχιζαν να τρέχουν προς τη μεριά των μεγάλων κυμάτων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ