Βίντεο: Η στιγμή που ελικόπτερο πέφτει σε κτίριο στην Κολομβία – Επέζησαν οι επιβάτες

Το τουριστικό ελικόπτερο ήταν στον αέρα μόνο για περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν πέσει και σφηνωθεί ανάμεσα στο κτίριο και μια κεραία επικοινωνίας. Τα πλάνα δείχνουν τη στιγμή που το ελικόπτερο βγήκε εκτός ελέγχου μετά την απογείωσή του από μια ταράτσα στην Κολομβία.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο πιλότοι και τέσσερις επιβάτες όταν το περιστατικό έλαβε χώρα εν μέσω ισχυρών ανέμων στο Μεντεγίν, το βράδυ της Δευτέρας, και όλοι επέζησαν από θαύμα. Στο βίντεο φαίνεται το ελικόπτερο όταν  άρχισε να περιστρέφεται εκτός ελέγχου και έπεσε πίσω προς το ελικοδρόμιο στην κορυφή ενός κτιρίου.

Δείτε τη στιγμή της πρόσκρουσης:

Πάνω από 70 εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης συμμετείχαν στη διάσωση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες. Ενώ ο πιλότος υπέστη κάταγμα στο πόδι και τραύματα στο σώμα του, τα άλλα πέντε άτομα έμειναν με ελαφρά τραύματα που δεν απαιτούσαν νοσοκομειακή περίθαλψη.

Πιστεύεται ότι οι τουρίστες είχαν κλείσει ένα πακέτο που περιελάμβανε μια πτήση 12 έως 15 λεπτών πάνω από το Μεντεγίν και ποτά στο μπαρ Hangar M45. Τα ταξίδια αναβλήθηκαν επ’ αόριστον λόγω του δυστυχήματος και οι αρχές φέρονται να διερευνούν τι το προκάλεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ