ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος με την «ασέβεια» του Ομπάμα

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος με την «ασέβεια» του Ομπάμα

Ένα βίντεο μικρής διάρκειας, στο οποίο εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να χαιρετά έναν πεζοναύτη σηκώνοντας το χέρι του στο οποίο κρατάει μία κούπα με καφέ, προκάλεσε χθες Τρίτη έντονες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε από τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα κατεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού ελικοπτέρου Air Force One με μία λευκή κούπα στο δεξί του χέρι έχοντας προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι, χαιρετάει έναν πεζοναύτη, ο οποίος στέκεται από τα δεξιά του, σηκώνοντας το χέρι του με το οποίο κρατάει την κούπα.

“Ο χαιρετισμός του προέδρου Ομπάμα ήταν υπερβολικά ασεβής προς τους πεζοναύτες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”, έγραψε στο Twitter ο Κρίστοφερ ΜακΝίλ.

“Ασέβεια στον απόλυτο βαθμό”, απάντησε ο Ρικ Πόλι.

Ωστόσο και άλλοι πρόεδροι έχουν φωτογραφηθεί κάνοντας περίεργους χαιρετισμούς. Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος προσπάθησε να χαιρετίσει στρατιωτικά ενώ κρατούσε τον σκύλο του το 2011, σύμφωνα με το CNN.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ