Βίντεο που σοκάρει – Μπέιμπι σίτερ έκλεισε 2χρονο αγοράκι σε πλυντήριο

Στο πλυντήριο έκλεισε έναν δίχρονο ο άνδρας που το πρόσεχε και στη συνέχεια κατέγραφε στο κινητό του το σπαρακτικό κλάμα του παιδιού γελώντας. Ο ίδιος το ανήρτησε διαδικτυακά προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σάλο καθώς ο μικρούλης χτυπά απελπισμένος το τζάμι του πλυντηρίου προσπαθώντας να βγει έξω.

Αν και ο 2χρονος Κάσπερ δεν τραυματίστηκε, η Αστυνομία άρχισε έρευνα για κακοποίηση παιδιού ενώ την υπόθεση ανέλαβαν και κοινωνικές υπηρεσίες.

Η 21χρονη μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να αφήσει τον γιο της με έναν φίλο καθώς η ίδια πήγε τον φίλο της στη δουλειά. Κατά την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε φωτογραφία του παιδιού που το αναγκάζουν να καπνίσει ένα τσιγάρο. Η επίμαχη φωτογραφία βρέθηκε στον λογαριασμό της μητέρας στα social media αν και η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το γεγονός. Όπως είπε, άφησε το κινητό σπίτι ενώ η ίδια ήταν στη δουλειά.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από έναν 19χρονο που συνελήφθη. Αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες. Το περιστατικό συνέβη σε πόλη της κεντρικής Πολωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ