Βίντεο που κόβει την ανάσα από το εσωτερικό του φλεγόμενου πύργου στο Λονδίνο

Οι εικόνες που καταγράφονται στο βίντεο κόβουν την ανάσα. Στα πλάνα εμφανίζονται κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν όταν ξέσπασε η φωτιά, οι οποίοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν, με έναν από τους ενοίκους του φλεγόμενου κτιρίου, ώστε να προσδιορίσουν την ακριβή του θέση.

Ο άνδρας που καταγράφει τις δραματικές στιγμές προσπαθεί να ακούσει τα λόγια του εγκλωβισμένου ενοίκου και τον προτρέπει να κρατήσει το πρόσωπο του κοντά στο παράθυρο, ώστε να μπορεί να αναπνέει και στη συνέχεια ενημερώνει τους πυροσβέστες πού βρίσκεται ο εγκλωβισμένος.

Με κραυγές απόγνωσης να ακούγονται, ο αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί πως το νερό δεν μπορεί να φτάσει στους υψηλότερους ορόφους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σβήσει η φωτιά.

Στη συνέχεια ο άνδρας σπεύδει να ενημερώσει τους πυροσβέστες διασώστες κάθε φορά που εντοπίζει κάποιον, ενημερώνοντας τους για τον όροφο και το διαμέρισμα στο οποίο τους βλέπει, ενώ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στους εγκλωβισμένους ενοίκους.

Το βίντεο δείχνει πλάνα μέσα από το κτίριο και συγκεκριμένα από σκάλες και από το ισόγειο όπου βρίσκονται τα πυροσβεστικά οχήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ