ΒΙΝΤΕΟ: Επικίνδυνη καταδίωξη με τρία παιδιά στο όχημα

Βίντεο: Επικίνδυνη καταδίωξη με τρία παιδιά στο όχημα

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε έναν ασυνείδητο Bρετανό οδηγό. Η αστυνομία των καταδίωκε για υπερβολική ταχύτητα κι εκείνος έτρεχε να ξεφύγει έχοντας συνεπιβάτες τα τρία του παιδιά!

Το περιστατικό σημειώθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη και η Daily Mail έδωσε τώρα στη δημοσιότητα το βίντεο της καταδίωξης. Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έκανε σήμα στο Jason Thomas να σταματήσει, καθώς τον υποπτεύονταν για μεταφορά ναρκωτικών. Ο 33χρονος που μόλις είχε πάρει τα παιδιά του από το σχολείο, δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα άρχισε να οδηγεί άκρως επικίνδυνα σε αυτοκινητόδρομο, με την αστυνομία να είναι στο κατόπι του. Μάλιστα, έφτασε να κινείται με ταχύτητα άνω των 160 χλμ/ώρα!

Η καταδίωξη έληξε όταν ο Jason Thomas παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Αμέσως βγήκε έξω από το Opel Vectra και προσπάθησε να διαφύγει, εγκαταλείποντας τα παιδιά του! Αστυνομικοί τον κυνήγησαν και τον έπιασαν.

Τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 χρόνια, με το δικαστή Michael Cullum να λέει πως ο 33χρονος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων. «Τι σόι άνθρωπος οδηγεί έτσι με τα ίδια του παιδιά στο αυτοκίνητο», αναρωτήθηκε ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί ξανά αρκετές φορές για επικίνδυνη οδήγηση.

 

Δείτε το βίντεο της καταδίωξης…

 

Πηγή: Flash news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ