ΒΙΝΤΕΟ-Διαρρήκτης προσποιήθηκε τον…Σούπερμαν

ΒΙΝΤΕΟ-Διαρρήκτης προσποιήθηκε τον…Σούπερμαν

Toν Σούπερμαν αναγκάστηκε να προσποιηθεί ένας μεθυμένος διαρρήκτης στην Κίνα, προκειμένου να σταματήσει ένα παιδί που τον κατάλαβε και ήταν έτοιμο να ενεργοποιήσει το συναγερμό.

Τι έκανε λοιπόν; Πήδηξε από το διαμέρισμα για να αποδείξει ότι είναι σούπερ ήρωας.

Ο 25χρονος Tang Lei είπε στην αστυνομία της πόλης Suqian ότι ήταν μεθυσμένος και μπήκε σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου νομίζοντας ότι είναι άδειο. Όμως τρόμαξε όταν η 10χρονη κόρη των ιδιοκτητών ξύπνησε ενώ εκείνος ήταν μέσα στο σπίτι.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου ο επίδοξος διαρρήκτης είπε στους δημοσιογράφους: “Για να την κάνω να σωπάσει είπα ότι είμαι ο Σούπερμαν  και ότι θα έπρεπε να πετάξω πίσω στο μυστικό μου αρχηγείο”.

“Μου απάντησε: Εάν είσαι ο Σούπερμαν δείξε μου ότι μπορείς να πετάξεις ή θα ουρλιάξω. Δεν είχα άλλη επιλογή οπότε έβγαλα το παντελόνι μου για να μοιάζω περισσότερο σαν σούπερ ήρωας και πήγα στο παράθυρο. Είδα ότι υπήρχε από κάτω μια άλλη στέγη οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω όμως αποδειχθηκε ότι ήταν πολύ πιο χαμηλό απ’ότι νόμιζα. Ξέρω ότι δεν έχει νόημα αυτό που έκανα όμως είχε για μένα όταν ήμουν μεθυσμένος”, ανέφερε ο 25χρονος.

Η αστυνομία τον βρήκε στη στέγη γεμάτο γδαρσίματα και μελανιές όταν ένας γείτονας τον άκουσε να κραυγάζει από τον πόνο.

Τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με 7ετή ποινή φυλάκισης για διάρρηξη. 

 

Πηγή:Μirror

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ