«Βέρα στο δεξί» για τον Φρανσουά Ολάντ: Παντρεύτηκε στα 67 του την αγαπημένη του Ζουλί Γκαγιέ

«Βέρα στο δεξί» για τον Φρανσουά Ολάντ με την αγαπημένη του, Ζουλί Γκαγιέ. Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός. Με μια λιτή τελετή σε δημαρχείο της Κορέζ επισημοποίησε τη σχέση του με την ηθοποιό και μητέρα δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο.

Το 2017 είχε προκληθεί «σεισμός» στη Γαλλία όταν έγινε γνωστό ότι ο «άτακτος» Ολάντ απατούσε την μέχρι τότε «Πρώτη Κυρία», Βαλερί Τριερβελέρ (δεν είχε επισημοποιήσει τη σχέση τους όταν πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων) με την Γκαγιέ. Το δημοσίευμα του περιοδικού Closer ότι ο Ολάντ απατά την Τριερβελέρ καθώς ακόμη και μέσα στη νύχτα πήγαινε να την συναντήσει, είχε σκάσει σαν βόμβα στο Ελιζέ.

Ολάντ- Τριερβελέρ
Ο Φρανσουά Ολάντ με την Βαλερί Τριερβελέρ

Σημειώνεται ότι ο Φρανσουά Ολάντ έχει αποκτήσει 4 παιδιά με την Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία ζούσαν ως σύντροφοι κάτω από την ίδια στέγη.

Ολαντ- Ρουαγιαλ
Ο Φρανσουά Ολάντ με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Φαίνεται ότι η 50χρονη Ζουλί Γκαγιέ ήταν εκείνη που τον έπεισε να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο 67χρονος Ολάντ παντρεύτηκε την Γκαγιέ το Σάββατο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Montagne», αναρτώντας στο λογαριασμό της στο Twitter μία φωτογραφία του ζευγαριού.

Η Γκαγιέ φορούσε ένα απλό λευκό, μακρύ φόρεμα και ο Ολάντ φορούσε σκούρο κοστούμι. Και οι δύο ήταν χαμογελαστοί και έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Στο πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα.

Τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι έκανε δημόσιες εμφανίσεις και δεν έκρυβε τον έρωτά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ