Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Τζορτζ και η Σάρλοτ θα παρευρεθούν στην κηδεία της γιαγιάς τους

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα συμμετάσχουν μαζί με περισσότερους από 2.000 καλεσμένους στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Ο εννιάχρονος Τζορτζ και η αδελφή του, επτά ετών, θα συμμετάσχουν σε μια πομπή με τη βασιλική οικογένεια, ακολουθώντας το φέρετρο καθώς μπαίνει στην εκκλησία.

Πριν από τη λειτουργία η καμπάνα θα χτυπά κάθε λεπτό για 96 λεπτά, σηματοδοτώντας τη διάρκεια της ζωής της Βασίλισσας. Προς το τέλος της λειτουργίας, θα παιχτεί το Last Post προτού όλη η χώρα τηρήσει δύο λεπτά σιγή.

Με παγκόσμιους ηγέτες και αξιωματούχους συγκεντρωμένους στην εκκλησία του 13ου αιώνα για τη λειτουργία στις 11:00 (BST), ο βασιλιάς και η σύζυγος του, Καμίλα, θα οδηγήσουν την πομπή πίσω από το φέρετρο της Βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα περπατήσουν μπροστά από τον Τζορτζ και την επτάχρονη Σάρλοτ, που αποκαλούσαν τη βασίλισσα «Γκαν Γκαν», ακολουθούμενοι από τον θείο και τη θεία τους, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο μικρότερος αδελφός του Τζορτζ και της Σάρλοτ, Λούις, τεσσάρων ετών, δεν αναμένεται να παρευρεθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ