Βασίλισσα Ελισάβετ: Η συγκίνησή της για τον πρίγκιπα Φίλιππο – Η στιγμή που ανανέωσε το κραγιόν της δημοσίως

Ενθουσιασμός, χαμόγελα, συγκίνηση επικρατούσαν το βράδυ της Κυριακής στην πρώτη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, κατά το οποίο γιορτάζονται τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Τελευταία στιγμή τα Ανάκτορα επιβεβαίωσαν την παρουσία της βασίλισσας στην εκδήλωση “Ένας καλπασμός στην ιστορία” που διοργανώθηκε κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, με την παρουσία εκατοντάδων λαμπερών καλεσμένων και πλήθος διασήμων που τίμησαν την 96χρονη βασίλισσα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε το μπαστούνι του συζύγου της, του αείμνηστου πρίγκιπα Φίλιππου στο σπίτι και επέλεξε ένα βοήθημα για να στηρίξει τα βήματά της, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την κίνησή της. Συνήθως κρατά το μπαστούνι του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά για τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση προτίμησε κάτι πιο σταθερό. Έδειχνε ευδιάθετη, ενώ χαμογελούσε διαρκώς. Συνοδευόταν από τον μικρότερο γιο της, πρίγκιπα Έντουαρντ. Όταν εισήλθε στον χώρο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι τη χειροκρότησαν όρθιοι.

Σίγουρα η εικόνα της διασκέδασε τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της, καθώς τελευταία εκφράζονταν αρκετοί φόβοι. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την 96χρονη βασίλισσα να ανανεώνει το κραγιόν της κάποια στιγμή στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Έντονη ήταν η συγκίνηση με την κίνηση της εγγονής της Λαίδης Λουίζ να τιμήσει τη μνήμη του παππού της, πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς εισήλθε στον χώρο οδηγώντας την άμαξα του εκλιπόντος στο τέλος της εκδήλωσης. Η βασίλισσα φάνηκε να συγκρατεί τα δάκρυα, καθώς η 18χρονη εγγονή της έχει το ίδιο πάθος με τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο, να οδηγεί άμαξες.

Πηγή φωτό: Reuters, PA, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ