Τζέισον Στέθαμ: Ο κρυφός πόθος για τις δύο πιο ηλικιωμένες δίδυμες της Βρετανίας – ΒΙΝΤΕΟ

Τρέλαναν με το μπρίο και την τσαχπινιά τους, τους τηλεθεατές της εκπομπής “Good Morning Britain” οι 95χρονες δίδυμες Λιλ Κοξ και Ντόρις Χόμπντεϊ οι οποίες μοιράστηκαν το μυστικό της μακροζωίας τους αλλά και τις κρυφές τους φαντασιώσεις για τον Βρετανό σταρ, Τζέισον Στέιθαμ. Οι δύο ηλικιωμένες προκάλεσαν άφθονο γέλιο τόσο στους παρουσιαστές όσο και σίγουρα στους θεατές με την αφοπλιστική ειλικρίνειά τους, καθώς αστειεύτηκαν πως το μυστικό για πολλά χρόνια ζωής είναι το “μπόλικο σεξ” ενώ απέκλεισαν ένα ειδύλλιο με τον ήρωα Κάπτεν Τομ, 100 ετών.

Ο Πιρς Μόργκαν τις ρώτησε πώς περνάνε την καραντίνα: “Καλά είναι, λίγο βαρετά μερικές φορές, δεν μας λείπουν πολλά” είπαν και στη συνέχεια σημείωσαν ότι το “μπόλικο σεξ” είναι το μυστικό για πολλά χρόνια ζωής, ενώ η Λιλ αποκάλυψε τον κρυφό πόθο της για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ: “Μία νύχτα μαζί του και θα πεθάνω ευτυχισμένη” είπε γελώντας.

Ο Πιρς Μόργκαν συνέχισε τις ερωτήσεις αναφερόμενος σε ένα ειδύλλιο με τον κάπτεν Τομ, τον ταγματάρχη που έγινε εθνικός ήρωας συγκεντρώνοντας υπέρογκο ποσό για το εθνικό σύστημα υγείας απλώς και μόνο περπατώντας στον κήπο του: “Ο Κάπτεν Τομ είναι ελεύθερος, τι πιστεύετε για εκείνον;”

“Θέλω να συναρπάζω όχι να σκοτώνω” αστειεύτηκε η Λιλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ