Τζέφρι Επστάιν: ΦΩΤΟ μέσα από το ιδιωτικό “νησί των οργίων” στην Καραϊβική

Νέες φωτογραφίες φέρνει στη δημοσιότητα η New York Post από το ιδιωτικό “νησί των οργίων” του Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική, εκεί όπου απολάμβανε τη συντροφιά νεαρών γυναικών. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο διαβόητος καταδικασμένος παιδόφιλος παρακολουθούσε την αγαπημένη του πορνό ταινία “Girls Gone Wild” ενώ γυμναζόταν. Η NY Post έχει στην κατοχή της περισσότερες από 30 φωτογραφίες που προσφέρουν μία ματιά μέσα στον πολυτελή και τροπικό τρόπο ζωής του πολυεκατομμυριούχου, που αυτοκτόνησε στη φυλακή σε ηλικία 66 ετών. Οι φωτογραφίες καταγράφουν στιγμές του Έπσσταϊν: χαλαρώνει στην παραλία σε γραφικό όρμο παρέα με γυναίκες νεαρής ηλικίας, κάνει πεζοπορία σε δασώδες μονοπάτι, εργάζεται φορώντας μπουρνούζι σε αίθριο κοντά στην έπαυλη στο νησί Λιτλ Σεντ Τζέιμς στις αμερικανικές Παρθένους Νήσους.

Σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε την πολυτελή διακόσμηση της έπαυλης, το πλούσιο και άψογο εσωτερικό της όπως και τους εκτεταμένους, καλοφροντισμένους κήπους καθώς και τα διάφορα κτίρια που βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί. “Η ζωή στο νησί ήταν σαν όνειρο που βγήκε αληθινό” είπε πηγή που πέρασε μέρες εκεί, στο φωτογραφικό πρακτορείο Mega. Από τη μία οπτική, ήταν παράδεισος και ειδυλλιακό. Αλλά από την αντίθετη οπτική, η σκοτεινή πλευρά ήταν το ίδιο ακραία”. Η πηγή περιέγραψε στιγμές του Έπσταϊν που γυμναζόταν σε στατικό ποδήλατο έχοντας καρφωμένο το βλέμμα στην οθόνη απέναντί του όπου νεαρές γυναίκες έπαιρναν μέρος σε διαγωνισμό με βρεγμένα μπλουζάκια επιδεικνύοντας το πλούσιο στήθος τους. “Ο Τζέφρι αγαπούσε να γυμνάζεται στο προσωπικό του γυμναστήριο στο νησί. Ήταν τεράστιο. Υπήρχε περιοχή να κάνει μπαλέτο και μηχάνημα πιλάτες το οποίο του άρεσε αρκετά” είπε η ίδια πηγή και πρόσθεσε: “Αυτό που πραγματικά αγαπούσε ήταν να κάνει ποδήλατο παρακολουθώντας το “Girls Gone Wild”. Έλεγε ότι ήταν έμπνευση γι’ αυτόν και έκανε περίπου 45 λεπτά τη μέρα”.

Σε μία φωτογραφία ο πολυεκατομμυριούχος απεικονίζεται σε τζετ σκι με τη Σάρα Κέλεν, τη γυναίκα που κατονομάστηκε πρόσφατα ως μία από τις φερόμενες συνεργούς του στη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων γυναικών. “Ήταν η σκιά του. Παρέμενε κοντά του όλες τις ώρες με το σημειωματάριό της στο χέρι και συνεχώς κρατούσε σημειώσεις για οτιδήποτε επιθυμούσε εκείνος. “Οτιδήποτε θυμόταν στη διάρκεια της ημέρας. Εκείνη κρατούσε σημειώσεις και διηύθυνε τη ζωή του. Ήταν η προσωπική του βοηθός. Ο Τζέφρι ξυπνούσε πριν από οποιονδήποτε άλλον, έπινε καφέ. Κρατούσε σημειώσεις φορώντας το μπουρνούζι του κάθε πρωί, γράφοντας τις ιδέες τους, κάνοντας κλήσεις, επικοινωνώντας με το γραφείο του. Η καθημερινή ζωή ήταν αυθόρμητη αλλά η Σάρα ήταν πάντα στο πλευρό του”.. Τώρα, μετά τη σύλληψη και κράτηση της Τζεσλέιν Μάξγουελ, οι γονείς της Κέλεν φοβούνται ότι έρχεται η ώρα για την κόρη τους να αντιμετωπίσει τη δίωξη. Η Κέλεν αποστασιοποιήθηκε από τους γονείς της που ανήκουν στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, καθώς εργάστηκε ως μοντέλο που έκανε γυμνά.

Σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζεται η Σλοβάκα Νάντια Μαρσίνκοβα, που ήταν μοντέλο και μετά έγινε πιλότος και τώρα φέρεται να εμπλέκεται στα εγκλήματα του Έπσταϊν, να κάθεται δίπλα του. Η πηγή είπε: “Η Νάντια και ο Τζέφρι αγαπιόνταν. Ήταν λες και είχαν ρομαντική σχέση, ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον. Συχνά κρατιόνταν από το χέρι”. Οι δικηγόροι της είχαν δηλώσει ότι και η ίδια είναι θύμα του Έπσταϊν και πως έχει “τραυματιστεί βαρύτατα” από την εμπειρία. Επίσης, εκπρόσωπος της Κέλεν που παντρεύτηκε τον επαγγελματία οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων Μπράιαν Βίκερς το 2013, υποστήριξε ότι και αυτή ήταν θύμα κακοποίησης από τον Έπσταϊν για χρόνια.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ