Τζέφρι Έπσταϊν: Είχε sex tapes με τον πρίγκιπα Άντριου, τον Μπιλ Κλίντον και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον

Σε δικαστικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν υποστηρίζεται πως ο Τζέφρι Έπσταϊν κατέγραφε κρυφά κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον πρίγκιπα Άντριου, τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Σάρα Ράνσομ, η οποία λέει ότι ήταν θύμα του Έπσταϊν, ισχυρίζεται σε κατάθεσή της ότι ο Δούκας του Γιορκ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κινηματογραφήθηκαν από τον Έπσταϊν όταν είχαν σεξουαλική επαφή με φίλη της, η οποία δεν κατονομάζεται.

Τα αποσπάσματα από τα έγγραφα, επισημάνθηκαν από εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο του Έπσταιν, Άλαν Ντέρσοβιτς, για να καταδείξει ότι η Ράνσομ «προφανώς στερείται αξιοπιστίας».

Σε έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, η Ράνσομ σημείωνε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Τζέφρι σε κάθε περίπτωση είχε βιντεοσκοπήσει τις επαφές».

Πρόσθετε η ίδια ότι «Δόξα τω Θεώ, [η φίλη μου] κατάφερε να αποκτήσει κάποια πλάνα από τις κασέτες σεξ, στις οποίες αναγνωρίζονται καθαρά τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της. Αρκετά απογοητευτικό ότι ο Έπσταϊν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα – ήταν έξυπνος!».

Γράφει ακόμη: «Όταν η φίλη μου βρήκε τελικά το θάρρος να μιλήσει και πήγε στην αστυνομία το 2008 για να καταγγείλει τι είχε συμβεί, δεν έγινε τίποτα και ταπεινώθηκε εντελώς από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο πήγε για να καταγγείλει τι είχε συμβεί με τον Έπσταϊν, τον Κλίντον, τον Μπράνσον και τον πρίγκιπα Άντριου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ