Τρόμος στον αέρα – Πήρε φωτιά η μηχανή αεροπλάνου – ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνία επικράτησε σε πτήση της Delta από το Χάρτσφιλτ της Ατλάντα με προορισμό τη Βαλτιμόρη στην Ουάσινγκτον, όταν στη διάρκεια της πτήσης έγινε αντιληπτό ότι μία από τις μηχανές του αεροσκάφους είχε πιάσει φωτιά ενώ ένα εξάρτημα είχε αποκολληθεί. Ευτυχώς, το πλήρωμα διατήρησε την ψυχραιμία του και ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ραλί της Βόρειας Καρολίνα.

Με ανακοίνωσή της η Delta στο ABC News ανέφερε πως το πλήρωμα έλαβε ένδειξη για πιθανό ζήτημα σε μία από τις μηχανές του αεροσκάφους. Ο πιλότος ακούγεται να καλεί σε βοήθεια κηρύσσοντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης. “Θα χρειαστούμε πληρώματα εκεί έξω” λέει ο πιλότος στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. “Όταν ακούσαμε τον βόμβο. είδαμε τον καπνό που μπήκε στην καμπίνα και τώρα αρχίσαμε να φρικάρουμε. Αρχισε να επιβραδύνει και αυξήθηκε η θερμοκρασία. Διεκόπη η παροχή αέρα” ανέφερε επιβάτιδα στο WMAR-TV.

Η Delta απολογήθηκε για την αναστάτωση και προσέφερε στους επιβάτες 30 δολάρια σε κουπόνια φαγητού για όσο περίμεναν στο Ραλί για να συνεχιστεί το ταξίδι τους.

Τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους, που αποτελεί από τους πιο απαρχαιωμένους, η Delta σκοπεύει να τον αποσύρει το 2020. Ωστόσο, η εταιρεία ενημέρωσε ότι μετά το ατύχημα η μηχανή αντικαταστάθηκε και αναμένεται να επιστρέψει στις πτήσεις αμέσως.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ