Τρόμος στον αέρα εξαιτίας των αναταράξεων – Τραυματίστηκαν 37 επιβάτες – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το εσωτερικό του αεροσκάφους

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση από το Βανκούβερ με προορισμό το Σίδνεϊ και έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Χαβάη εξαιτίας των έντονων αναταράξεων.

Η εκπρόσωπος της Air Canada δήλωσε ότι “οι τρέχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν περίπου 35 άτομα που φαίνονται να έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς”. Ωστόσο, οι διασώστες ανέφεραν ότι περίπου εννέα άτομα φέρουν πιο σοβαρά τραύματα. Αξιωματούχοι στη Χονολουλού έκαναν λόγο για συνολικά 37 τραυματίες.

“Μόλις πέσαμε στις αναταράξεις πολλοί από εμάς χτυπήσαμε στην οροφή του αεροσκάφους. Πράγματα έπεφταν κάτω και οι επιβάτες πετάγονταν από τις θέσεις τους”, είπε ένας από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο μιλώντας στο CBC News.

“Είδα πολλούς να χτυπάνε στην οροφή του αεροσκάφους. Αεροσυνοδοί που σέρβιραν εκείνη τη στιγμή φαγητό χτύπησαν και εκείνες. Δεν πιστεύω ότι υπήρξαν σοβαρά τραυματίες”, ανέφερε ένας άλλος.

Πηγή πληροφοριών: theguardian.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ CityNews Toronto, CBS Evening News Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΡ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ