Τροχαίο στη Ρουμανία: «Αν υπήρχε μποτιλιάρισμα, ως συνήθως, τίποτα δεν θα είχε συμβεί» – Έλληνας κάτοικος μιλά στο enikos.gr

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στο Βουκουρέστι που στοίχισε την ζωή σε έναν 53χρονο από την Λάρισα.

Μιλώντας στο enikos.gr, o Βασίλης Παπαδάκης μόνιμος κάτοικος στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας περιέγραψε τις δραματικές εικόνες που είδε μόλις λίγα λεπτά μετά την μοιραία σύγκρουση του οχήματος με την μεταλλική αψίδα.

«Παντού επικρατούσε ένας χάος. Άνθρωποι τραυματισμένοι, γεμάτοι αίματα. Τα ασθενοφόρα δεν είχαν φθάσει ακόμα και κανείς δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή τι είχε συμβεί. Πρόκειται για ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Συνήθως έχει πολλή κίνηση και μεγάλο μποτιλιάρισμα. Η ατυχία ήταν πως εκείνη την στιγμή ο δρόμος ήταν σχετικά άδειος. Αν υπήρχε μποτιλιάρισμα τίποτα δεν θα είχε συμβεί, καθώς θα καταλάβαινε ο οδηγός από την επαφή με την μπάρα ότι δεν χωρούσε. Δυστυχώς όμως, δεν έγινε. Πρόκειται για μια υπόγεια διάβαση που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Έχουν γίνει από τον Σεπτέμβριο κι άλλα ατυχήματα», αναφέρει.

«Μετά το δυστύχημα πέρασα ξανά από το συγκεκριμένο σημείο, ύστερα από περίπου τρεις ώρες. Είχε δοθεί στην κυκλοφορία μέρος του δρόμου, όμως υπήρχαν αστυνομικοί που έδιωχναν τα λεωφορεία από το σημείο, επισημαίνοντας στους οδηγούς το ύψος της υπόγειας διάβασης, μιας και η προειδοποιητική πινακίδα για το όριο ύψους είχε γκρεμισθεί», προσθέτει ο κ. Παπαδάκης.

Δείτε αποκλειστικά ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ