Τροχαίο για μέντιουμ – Ζητεί αποζημίωση 150.000 επειδή έχασε την ικανότητα να “βλέπει” το μέλλον

Μήνυση κατέθεσε μέντιουμ διεκδικώντας 150.000 λίρες ως αποζημίωση έπειτα από τροχαίο που είχε κατά το οποίο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος του, στέρησε την ικανότητά του να “βλέπει” το μέλλον.

Ο 56χρονος Μορίς Αμντούρ, που “διαβάζει” το μέλλον για γαλαζοαίματους, επικεφαλής κρατών και αστέρες του κινηματογράφου, υποστηρίζει ότι πέρα από τις μαντικές του, το τροχαίο ατύχημα του κατέστρεψε και τη σεξουαλική ζωή.

Το μέντιουμ είπε ότι ταλαιπωρήθηκε τόσο από πόνο για χρόνια μετά το ατύχημα που αγωνίστηκε να συγκεντρώνεται έντονα, όπως απαιτείται, για να προβλέπει το μέλλον. Επίσης, όπως είπε στο δικαστήριο, ως αποτέλεσμα μετατράπηκε σε “ερημίτη” και προσωρινά δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χέρια του.

Μηνύει τους ασφαλιστές του οδηγού, Ίλια Κρίλοφ του οποίου το αυτοκίνητο έπεσε πάνω του, από πίσω στον κυκλικό κόμβο του Μarble Arch στο κεντρικό Λονδίνο τον Ιανουάριο το 2015.

O Aμντούρ, ο οποίος το 2009 είχε προβλέψει το μέλλον του παρουσιαστή του This Morning Φίλιπ Σκόφιλντ και του συμπαρουσιαστή Φερν Μπρίτον, υποστηρίζει ότι η καριέρα του σταμάτησε για δύο χρόνια μετά το ατύχημα.Παράλληλα, υποστήριξε ότι για δύο εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε τσαγέρα. Λίγο πριν από το ατύχημα με την Jaguar XJR convertible, ο Αμντούρ έλεγε ότι ήταν πολύ αισιόδοξος με τις προοπτικές και ενθουσιασμένος για μία τηλεοπτική σειρά που του είχαν προσφέρει.

Οι ασφαλιστές παραδέχονται την ευθύνη για τη σύγκρουση αλλά υποστηρίζουν ότι η αξίωση των 150.000 λιρών είναι “θεμελιωδώς ανέντιμη”, επιμένοντας ότι ο άνδρας υπερβάλλει στα συμπτώματά του. Επίσης, υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί του για τα… χαμένα μεροκάματα δεν είναι αξιόπιστοι. Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ