Τραυμάτισε με ψαλίδι 5 άτομα

Τραυμάτισε με ψαλίδι 5 άτομα

Ένας άνδρας τραυμάτισε με ψαλίδι πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένου και ενός παιδιού μόλις ενός έτους, σε ένα πάρκο στη Νέα Υόρκη πριν τον ακινητοποιήσει και τον συλλάβει η αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη στην περιοχή Ρίβερσαϊντ Παρκ κατά μήκος του ποταμού Χάτσον και η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Σε μια ακολουθία επιθέσεων που κράτησε περίπου δέκα λεπτά, ο άγνωστος άνδρας επιτέθηκε αρχικά σε μια 36χρονη γυναίκα που έκανε τζόκινγκ, τραυματίζοντας την στο πίσω μέρος της πλάτης. Επιτέθηκε αμέσως μετά σε έναν 35χρονο άνδρα που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα τραυματίζοντας τον στην κοιλιά. Τα επόμενα θύματά του ήταν ένας 43χρονος άστεγος και μια 32χρονη γυναίκα που επίσης έκανε τζόκινγκ τους οποίους τραυμάτισε στο λαιμό.

Ένας πατέρας που διερχόταν με το μόλις ενός έτους μωρό του το οποίο είχε βγάλει βόλτα με το καροτσάκι επιχείρησε να παρέμβει και επίσης, τραυματίστηκε στο στήθος. Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Ένας περαστικός στη συνέχεια κατάφερε να ακινητοποιήσει τον επιτιθέμενο μέχρι να φθάσει η αστυνομία. Δεν έγιναν γνωστά τα αίτια για τα οποία ο άγνωστος άντρας έκανε αυτές τις επιθέσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ