Τραπεζίτης φέρεται να σκότωσε συνοδό πολυτελείας έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ και κοκαΐνης -ΦΩΤΟ

Νεκρή με 13 χτυπήματα στο κεφάλι βρέθηκε μία 29χρονη, που εργαζόταν ως προγραμματίστρια κομπιούτερ αλλά και παράλληλα διήγε κρυφό βίο, ως συνοδός πολυτελείας.

Η Κριστίνα Άμποτς διαφήμιζε τις ερωτικές υπηρεσίες της στο διαδίκτυο. Ήταν στέλεχος της Σίτι, ενώ είχε ιδιωτική μόρφωση. Αυτό ‘ήταν που προσέλκυσε και τον 47χρονο τραπεζίτη. Αυτή ήταν η έκτη φορά που οι δυο τους θα βρίσκονταν. Μαζί πήραν ταξί και πήγαν στο διαμέρισμά της αφού πρώτα πέρασαν από κάβα και αγόρασαν αλκοόλ. Όταν πήγαν σπίτι, η Κριστίνα είχε παραγγείλει κοκαΐνη ενώ μαζί έκαναν χρήση και ενός σεξουαλικού φαρμάκου.

Ο 47χρονος φέρεται να τη χτύπησε στο κεφάλι με γουδοχέρι ενώ στον λαιμό της έφερε και σημάδια από στραγγαλισμό. Μετά την έσυρε στο πάτωμα όπου την άφησε να πεθάνει σε μια λίμνη αίματος.

όταν η γυναίκα δεν εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων που της είχαν διοργανώσει οι φίλοι της, εκείνοι ανησύχησαν και την αναζήτησαν. Ένας από αυτούς έφθασε στην αστυνομία και ανέφερε τους προβληματισμούς τους. Μαζί έφθασαν στο διαμέρισμά της όπου όταν έκαναν έφοδο τη βρήκαν νεκρή. Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες. Μάλιστα, κατά την έφοδο της αστυνομίας προσποιήθηκε τον αναίσθητο.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ