Τραγωδία στη Βρετανία: Μητέρα άφησε τα τέσσερα παιδιά της να καούν ζωντανά – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερα παιδιά κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους στο Στάφορντ της Βρετανίας όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά από διαρροή αερίου στις 2.30 τα ξημερώματα. Η μητέρα έτρεξε να σωθεί αφήνοντας πίσω της τα παιδιά της, ενώ ο πατέρας πήδηξε από το παράθυρο με το μικρότερο παιδί στα χέρια.

Τα τέσσερα παιδιά, ο 8χρονος Ράιλι, ο 6χρονος Κίγκαν, ο τρίχρονος Όλι και η τετράχρονη Τίλι χάθηκαν στις φλόγες. Συντετριμμένοι οι γείτονες περιγράφουν τη στιγμή που άκουσαν τα ουρλιαχτά των παιδιών μέσα από το φλεγόμενο σπίτι ενώ πυκνοί καπνοί έπνιγαν την ατμόσφαιρα.

Οι γονείς, η Νάταλι Γιούνιτ 24 ετών και ο Κρις Μούλτον 28 ετών, και ο ενός έτους γιος τους Τζακ διεσώθησαν και νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο για εισπνοή καπνού και ελαφρά εγκαύματα.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, η μητέρα χτυπούσε τα κουδούνια των γειτόνων ζητώντας βοήθεια, τη στιγμή που ο πατέρας με τον 1 έτους γιο του πήδηξε από το παράθυρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ένα από τα παιδικά υπνοδωμάτια και εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο σπίτι. Γείτονες, φίλοι και συγγενείς αφήνουν κάρτες, λουλούδια και κουκλάκια έξω από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο 

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ