Τραγωδία με 25χρονη τραγουδίστρια: Την παρέσυρε αυτοκίνητο λίγο πριν από το live του συγκροτήματός της

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 25χρονης τραγουδίστριας Lindsey Renee Lagestee. Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος κάουντρι μουσικής”Dixie Crush”.

Το συγκρότημα επιβεβαίωσε τον θάνατό της στον λογαριασμό τους στο Facebook και αποκάλυψαν ότι την 25χρονη χτύπησε ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν καθοδόν για μια εμφάνισή τους στο Ιλινόις. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε τρεις ημέρες μετά.

“Στην οικογένεια μας των Dixie Crush, θέλουμε να πούμε ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας τις τελευταίες αυτές ημέρες. Κάποιοι μάθατε τα τρομακτικά νέα, και με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι η Lindsey Renee πέθανε τη Δευτέρα λόγω επιπλοκών από το τροχαίο την περασμένη Παρασκευή. Οι καρδιές μας έχουν “σπάσει” για αύτη την τραγωδία που δεν έχει λογική” αναφέρει η αναρτηση.

Το μέλος του συγκροτήματος Jim Nonneman δήλωσε στην Taste of Country ότι ένα αυτοκίνητο χτύπησε την 25χρονη όταν βγήκε από το δικό της όχημα της.

“Είχε μόλις παρκάρει λίγα τετράγωνα από το μαγαζί που θα εμφανιζόμασταν. Βγήκε από το αυτοκίνητό της και τότε την χτύπησε ένα ΙΧ”.

Πηγή: People

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ