Τραγωδία: 33χρονη πέθανε ενώ έκανε πλαστική επέμβαση – Την χειρουργούσε ο σύζυγός της

Ένας πλαστικός χειρουργός από τη Φλόριντα βρίσκεται υπό έρευνα αφού πέθανε η σύζυγός του την ώρα που της έκανε «αρκετές» επεμβάσεις — φέρεται ότι είχε λάβει υπερβολική φαρμακευτική αγωγή με ένα φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε μόνο επειδή του είχε τελειώσει η συνηθισμένη αγωγή που χρησιμοποιούσε.

Η μητέρα τριών παιδιών της Χίλαρι Μπράουν, 33 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή καθώς ο σύζυγός της, Δρ. Μπεν Μπράουν, 40 ετών, την χειρουργούσε την 21η Νοεμβρίου στο Restore Plastic Surgery στο Gulf Breeze, ανέφερε το USA Today .

Πέρασε μια εβδομάδα σε κώμα προτού η οικογένειά της αποφασίσει να τη βγάλει από το σύστημα υποστήριξης ζωής επειδή είχε υποστεί εκτεταμένη εγκεφαλική βλάβη λόγω έλλειψης οξυγόνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η γυναίκα ήταν δότης οργάνων.

Μια κλήση στο 911 έδειξε ότι μια γυναίκα ασθενής ήταν σε καρδιακή ανακοπή μετά από πιθανή «λήψη υπερβολικής φαρμακευτικής αγωγής», ανέφερε το Pensacola News Journal , επικαλούμενο τις σημειώσεις της κλήσης.

«Η Χίλαρι Μπράουν βρισκόταν στη διαδικασία πολλών χειρουργικών επεμβάσεων όταν υπέστη αρκετές επιληπτικές κρίσεις και στη συνέχεια υπέστη καρδιακή ανακοπή», προστίθεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινιστεί ποιες επεμβάσεις ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή.

«Θέλουμε απαντήσεις»

Ο Μπράουν είπε στους γονείς της συζύγου του, Μάρτι και Ντίξι Έλινγκτον, ότι του είχαν τελειώσει τα φάρμακα που συνήθως χρησιμοποιούσε, επομένως είχε χορηγήσει στη σύζυγό του άλλο φάρμακο.

«Θέλουμε απαντήσεις», είπε ο Marty Ellington, ενώ αναρωτήθηκε επίσης γιατί ο γαμπρός τους δεν είχε περισσότερο προσωπικό και εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης. «Δεν μας έχουν δοθεί απαντήσεις. Αν είναι λάθος, ήταν λάθος, αλλά δεν φέρνει πίσω την κόρη μου», είπε ο πατέρας της νεκρής. «Δεν θέλω τα λεφτά του. Δεν θέλω τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι μια απάντηση γιατί νομίζω ότι το οφείλουμε στην κόρη μου».

Η Μονάδα Μείζονος Εγκλήματος του Γραφείου του σερίφη της κομητείας Santa Rosa διερευνά τον θάνατο και τις ακριβείς συνθήκες.

Τι είπε ο πλαστικός χειρουργός για την σύζυγό του

Ο Μπράουν έγραψε για τη γυναίκα του στις 24 Νοεμβρίου, όταν ήταν σε κώμα. «Χρειαζόμαστε προσευχές για ένα θαύμα. Η Χίλαρι είχε καρδιακή ανακοπή το απόγευμα της Τρίτης», έγραψε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικαλείται το ρεπορτάζ.

«Καλέσαμε το 911 και ξεκινήσαμε την ΚΑΡΠΑ. Η καρδιά της επέστρεψε, αλλά ο εγκέφαλός της δεν πάει καλά», πρόσθεσε. «Hillary Ellington Brown είσαι η αδελφή ψυχή μου, ο κόσμος μου, τα πάντα μου. Σε παρακαλώ έλα πίσω. Σας παρακαλούμε!”

Η σύζυγός του, η οποία είχε τρία μικρά παιδιά από προηγούμενο γάμο και εργαζόταν επίσης στην κλινική, ήταν παντρεμένη με τον Μπράουν – ο οποίος έχει δύο γιους – για περίπου δύο χρόνια, ανέφερε η εφημερίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ