Τουρκικές εκλογές – Κιλιτσντάρογλου: Θα διώξω όλους τους πρόσφυγες όταν γίνω Πρόεδρος

«Φουντώνει» η μάχη ενόψει του δεύτερου γύρου των τουρκικών εκλογών με τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε νέες δηλώσεις του από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Κιλιτσντάρογλου είπε ότι θα περίμενε να έχει έναν πιο θαρραλέο αντίπαλο απέναντί του στις εκλογές, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αυτή κάνει τις παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία.

Αντέστρεψε τις κατηγορίες ότι συνεργάζεται με το ΡΚΚ και έχει επαφές με την τρομοκρατία, λέγοντας ότι ο Ερντογάν ήταν αυτός που έκατσε στο ίδιο τραπέζι με το ΡΚΚ. Τον κατηγόρησε επίσης ότι οι Γκιουλενιστές ήταν συνομιλητές του το προηγούμενο διάστημα και συνωμοτούσαν κατά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά των προσφύγων. «Θα διώξω όλους τους πρόσφυγες την επομένη που θα γίνω Πρόεδρος» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν έκλεψα ποτέ. Θα βγάλω τα μάτια όσων έκλεψαν δημόσιο χρήμα»  είπε και κάλεσε όσους αγαπούν την πατρίδα να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν. Συνέδεσε επίσης την κυβέρνηση με τους βαρόνους των ναρκωτικών.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ