Τουρκία: Βρήκε τον τρόπο για να αποφεύγει κίνηση και φανάρια – Γυρίζει από τη δουλειά με αλεξίπτωτο

Οδηγός τελεφερίκ που ζει και εργάζεται στην Τουρκία, βρήκε έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο για να αποφεύγει κίνηση και φανάρια κατά την επιστροφή του από τη δουλειά. Την ώρα που οι περισσότεροι γυρίζουν στα σπίτια τους με το αυτοκίνητο, ο ίδιος φορά το αλεξίπτωτό του και πέφτει από το βουνό ύψους 1.965 μέτρων. Έτσι αποφεύγει φανάρια και κίνηση διανύοντας μια απόσταση 40 λεπτών που θα έκανε με το αυτοκίνητο μέσα σε τέσσερα λεπτά. Πολλές φορές προσγειώνεται στην παραλία που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του, ενώ άλλες φορές πέφτει στην πισίνα που έχει το συγκρότημα που μένει.

«Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Και για αυτόν τον λόγο νιώθω τυχερός και καταλαβαίνω πόσο πολύτιμο είναι», λέει ο ίδιος που δείχνει να το απολαμβάνει σε αντίθεση με άλλους εργαζόμενους που χρειάζονται κάποια ώρα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Άλλες φορές προτιμά το wingsuit του και ανοίγει το αλεξίπτωτο του στο κατάλληλο υψόμετρο για να προσγειωθεί στην πισίνα. «Γιατί μπορώ», γράφει χαριτολογώντας στην λεζάντα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ