Τουρκία: Το τραγούδι που έγινε viral και εξόργισε τους οπαδούς του Ερντογάν

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους των οπαδών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το τραγούδι του γνωστού στην Τουρκία τραγουδιστή, Ταρκάν.

Ο Ταρκάν υποστηρίζει πως το τραγούδι «έχει γραφτεί για τον κορονοϊό», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο στη γείτονα, όπου ποινικοποιούνται και οι παροιμίες, φιλοκυβερνητικοί κάνουν λόγο για «τραγούδι – παραγγελία από το εξωτερικό για να ρίξουν τον Τούρκο Πρόεδρο» και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Πάντως, οι στίχοι του τραγουδιού παραπέμπουν περισσότερο στον Τούρκο πρόεδρο, και όχι στον ιό…

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο.

Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά. Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε. Δεν σταμάτησες ούτε λεπτό.

Φτάνει πια πνιγόμαστε. Πατερούλη φύγε από τον σβέρκο μας. Κάναμε υπομονή, είπαμε πως κάτι καλό ίσως βγει, βγάλαμε και πολλά συμπεράσματα.

Όμως φτάνει πια! Το καταλάβαμε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας! Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά…»

«Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον προεκλογικό αγώνα από τα αντίπαλα κόμματα του Προέδρου» φωνάζουν οι προεδρικοί.

Σημειώνεται ότι ο Ταρκάν είναι ίνδαλμα της νεολαίας και το τραγούδι έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και στις προεδρικές εκλογές θα μπουν 5 με 6 εκατομμύρια νέοι ψηφοφόροι!

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.