Τουρκία- Πρόστιμα εως 40.000 ευρώ σε όποιον προβάλλει το βιντεοκλίπ της Rihanna με την Shakira

Τουρκία- Πρόστιμα εως 40.000 ευρώ σε όποιον προβάλλει το βιντεοκλίπ της Rihanna με την Shakira

Τι κι αν πρόκειται για το σουπερ χιτ που βρίσκεται στην κορυφή των μουσικών τσαρτς, το βιντεοκλιπ του “Can’t remember to forget you” που τραγουδούν η Shakira με τη Rihanna απαγορεύεται στην Τουρκία!

To Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της χώρας “ρίχνει καμπάνες” σε όποιο κανάλι παίζει το επίμαχο βίντεοκλιπ. Ειδικότερα επέβαλε σε τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς – Dream TV, Show TV, Kral Pop- πρόστιμα από 4.000 έως 40.000 ευρώ, ανάλογα με τα έσοδα του κάθε καναλιού.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι οι… στενές επαφές της Rihanna με τη Shakira προωθούν την ομοφυλοφιλία και το ομοφυλοφιλικό σεξ και δίνει το “κακό παράδειγμα σε όλη την κοινωνία”.

Μάλιστα επικαλείται και δήλωση Κολομβιανού βουλευτή, δηλαδή από τον τόπο καταγωγής της Shakira, ότι “τέτοια βιντεοκλίπ ενθαρρύνουν την ομοφυλοφιλία” στους νέους της Λατινικής Αμερικής.

Επίσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Σεξολογίας της Τουρκίας, Τζεμ Κετσέ σημείωσε ότι “η ομοφυλοφιλία είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση και μπορεί να αναπτυχθεί από τα λάθη των γονέων”.

Αυτό είναι το επίμαχο βίντεοκλιπ 

 

ΠΗΓΗ: hurriyetdailynews

Διαβάστε επίσης

Στρίβειν διά του αρραβώνος… στο Χόλιγουντ

Οι σταρ που διαφημίζουν τη Μύκονο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ