Τουρκία: Ο χιονοπόλεμος παραλίγο να καταλήξει σε μακελειό – 7 τραυματίες έπειτα από πυροβολισμούς

Λίγο έλειψε ο χιονοπόλεμος στην Τουρκία να καταλήξει σε μακελειό το βράδυ του Σαββάτου. Οι τόνοι ανέβηκαν, ένας άνδρας έβγαλε το πιστόλι και άνοιξε πυρ.

Επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν από σφαίρες το Σάββατο το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη καθώς ένας χιονοπόλεμος, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες πολίτες, πήρε άσχημη τροπή, αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Βλέποντας τη σφοδρή χιονόπτωση, δεκάδες άνθρωποι άρχισαν να παίζουν χιονοπόλεμο σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, κοντά στις πολύ τουριστικές συνοικίες του Γαλατά και το Καράκιοϊ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.

Για άγνωστους λόγους, οι τόνοι υψώθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε με γροθιές και κλωτσιές, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA. Τότε κάποιος έβγαλε πιστόλι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, σύμφωνα με το DHA, το οποίο δημοσιοποίησε εικόνες του επεισοδίου από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το τουρκικό ίδρυμα Umut, περίπου 25 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στη χώρα -σε πληθυσμό 84,7 εκατομμυρίων κατοίκων-, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις εκτιμήσεις των αρχών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ