Τουρκία: Μοιραία βουτιά τουρίστα από νεροτσουλήθρα – Τρομακτικό βίντεο

Ένας τουρίστας σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη νοτιοδυτική Τουρκία, καθώς χτύπησε το κεφάλι του στο τσιμεντένιο πάτωμα της πισίνας του καταλύματος.

Ο 65χρονος Ali Cilga δεν υπάκουσε στις προειδοποιήσεις του προσωπικού του ξενοδοχείου, και μπήκε σε νεροτσουλήθρα με το κεφάλι σε ένα θέρετρο πέντε αστέρων στο Manavgat στην επαρχία της Αττάλειας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιουνίου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στα πλάνα φαίνεται o 65χρονος να κατεβαίνει με ταχύτητα την νεροτσουλήθρα και να καταλήγει στην πισίνα με το κεφάλι. Στη συνέχεια επιπλέει ανάποδα. Μόνο η πλάτη του ήταν εκτός νερού. Οι υπόλοιποι κολυμβητές δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ναυαγοσώστης -σύμφωνα με την Mirror- του ξενοδοχείου όρμησε στο νερό και έβγαλε τον Cilga, και του έκανε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.  Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος βρισκόταν στο ξενοδοχείο για να γιορτάσει το Eid al-Adha, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές στο ισλαμικό ημερολόγιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ