Του κόσμου τα παράξενα: Κράτησε την παρθενιά της ως τον γάμο της αλλά… δεν μπορούσε να κάνει σεξ – ΦΩΤΟ

Η Στέφανι Μούλερ μεγάλωσε σε ένα αυστηρό χριστιανικό περιβάλλον. Αποφάσισε ότι ήθελε να κρατήσει την αγνότητά της μέχρι τη στιγμή που θα παντρευόταν. Η 23χρονη γνώρισε τον σύζυγό της Άντριου, 31 ετών, το 2013 στην ενορία τους στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια μετά άρχισαν να βγαίνουν και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Και οι δύο αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι τον μήνα του μέλιτος για να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Αλλά όταν προσπάθησαν, απλώς δεν μπορούσαν. Η διείσδυση ήταν αδύνατη και η Στέφανι κατέληξε με σοβαρή μόλυνση.

Της χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή αλλά δεν είχε αποτέλεσμα και η μόλυνση διήρκεσε πάνω από τρεις μήνες. Όταν υπεβλήθη σε εξέταση ο πόνος ήταν τόσος δυνατός που έτρεμε και έκλαιγε. Όταν η μόλυνση υποχώρησε, προσπάθησε να κάνει και πάλι σεξ αλλά και πάλι στάθηκε αδύνατο. Τον Ιανουάριο του 2018 επισκέφθηκε γυναικολόγο που διέγνωσε ότι έπασχε από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται vaginismus, κατά το οποίο ο κόλπος κλείνει. Η Στέφανι εξομολογήθηκε ότι η διάγνωση πήρε πολύ καιρό γιατί δεν είχε αντιληφθεί το πρόβλημα μέχρι τη στιγμή που παντρεύτηκε και ήρθε σε σεξουαλική επαφή.

Όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα απευθύνθηκε στο αρμόδιο κέντρο υγείας όπου όμως της είπαν ότι αυτό το σύνδρομο δεν αναγνωρίζεται από την ασφαλιστική. Της συνταγογράφησε ισχυρό παυσίπονο ώστε να καταφέρει να μπορέσει να κάνει σεξ με τον σύζυγό της.

Για χρόνια ντρεπόταν από το γεγονός ότι δεν έκανε σεξ με τον σύζυγό της και ένιωθε ότι ήταν φίλη με τον άνδρα της καθώς τους έλειπε η οικειότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού.

Αφού σταμάτησαν να δίνουν τόση σημασία σ’ αυτό το σύνδρομο, άρχισαν να είναι πιο τρυφεροί μεταξύ τους,να έχουν πιο ερωτική διάθεση και να φαίνονται πιο πρόθυμοι να αφεθούν στο άγγιγμα και στο συναίσθημα. Τελικά και οι δύο έλαβαν την κατάλληλη θεραπεία και κατάφεραν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Η Στέφανι μιλά πλέον δημοσίως για την περίπτωσή της θέλοντας να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει και τις άλλες γυναίκες που ενδέχεται να υποφέρουν από το ίδιο σύνδρομο και ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό.

Πηγή: Metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ