Το Twitter του Μαδούρο

Το Twitter του Μαδούρο

Ο εκτελών χρέη προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, εγκαινίασε την Κυριακή τον λογαριασμό του στο Twitter, με την ελπίδα να «καταλάβει το έδαφος» που απελευθερώθηκε από τον μέντορά του Ούγκο Τσάβες, την ίδια μάλιστα ημέρα που η δημόσια τηλεόραση ξεκίνησε την επανάληψη του «Hello President », της περίφημης τηλεοπτικής εκπομπής του αείμνηστου προέδρου Τσάβες.

Σε λίγες ώρες ο Μαδούρο συγκέντρωσε περίπου 150.000 followers στο κοινωνικό δίκτυο, μεταδίδοντας τις δεσμεύσεις του Τσάβες, ο οποίος πέθανε στις 5 Μαρτίου από καρκίνο, και προαναγγέλλοντας τη δική του νίκη, στις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

«Εγώ, ο Νίκολας Μαδούρο , γιος του Τσάβες, θα κάνω ότι έχω ορκιστεί, στον Κομαντάντε. Έβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να εδραιωθεί ο σοσιαλισμός!» ανέφερε στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον κάτοχο του λογαριασμού @ NicolasMaduro. Ο Μαδούρο έχει επίσης λογαριασμούς στο Facebook στην ιστοσελίδα YouTube, και ένα blog στο διαδίκτυο.

 

Ο προκάτοχος του Ούγκο Τσάβες, ο οποίος προήδρευσε της χώρας από το 1999, ήταν μεγάλος θαυμαστής του Twitter με περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ