Το Squid Game απέκτησε το δικό του κρυπτονόμισμα – Εκτοξεύτηκε μέσα σε λίγες μέρες η αξία του

Το φαινόμενο Squid Game έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Η σειρά του Netflix μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες καθώς όλοι μιλούν για την επιτυχία της.

Μάλιστα η επιτυχία της σειράς είναι τόσο μεγάλη, που μία ομάδα από gamer αποφάσισε να δημιουργήσει μια διαδικτυακή εκδοχή του προγράμματος, στο οποίο για να συμμετέχει κανείς θα πρέπει να ξοδέψει το κρυπτονόμισμα του Squid Game, το “SQUID”.

Την περασμένη Τρίτη, το “SQUID” κόστιζε μόλις 1 σεντ, όμως η αξία του έχει εκτοξευθεί στα 2,34 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι το κρυπτονόμισμα της σειράς-φαινόμενο του Netflix έχει σημειώσει άνοδο 2340%.

Μάλιστα η κεφαλαιοποίησή του είναι πάνω από 174 εκατομμύρια δολάρια.

Το “SQUID” είναι ένα play-to-earn κρυπτονόμισμα. Οι ενδιαφερόμενοι αγοράζουν αγοράζουν tokens για να παίξουν διαδικτυακά παιχνίδια, από τα οποία μπορούν να κερδίσουν περισσότερα tokens. Έπειτα μπορούν να τα ανταλλάξουν με άλλα κρυπτονομίσματα ή με fiat νομίσματα.

Squid Game

Τεράστιοι οι κίνδυνοι

Μπορεί τα κέρδη να είναι ελκυστικά, όμως η CoinMarketCap εξέδωσε μια προειδοποίηση, λέγοντας ότι έχει λάβει «πολλαπλές αναφορές» ότι οι χρήστες δεν μπορούν να πουλήσουν το κρυπτονόμισμα του Squid Game στο Pancakeswap, μια δημοφιλής αποκεντρωμένη πλατφόρμα.

Μάλιστα, δεν είναι σαφές γιατί ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να πουλήσουν τα SQUID τους, αλλά η λευκή βίβλος που περιγράφει το κρυπτονόμισμα παρουσιάζει μια τεχνολογία αντιντάμπινγκ που εμποδίζει τους ανθρώπους να πουλήσουν τα νομίσματά τους εάν δεν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ