Το ραντεβού στο Tinder και η άγρια δολοφονία – Στραγγάλισε 24χρονη και την τεμάχισε σε 14 κομμάτια

Ένας άνδρας από τη Νεμπράσκα που δολοφόνησε και τεμάχισε μια νεαρή γυναίκα που συνάντησε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Tinder, καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ο Aubrey Trail, ένας 54χρονος κλέφτης και απατεώνας, καταδικάστηκε για τον στραγγαλισμό της 24χρονης Sydney Loofe με ηλεκτρικό καλώδιο το 2017. Στη συνέχεια είχε κόψει το σώμα της σε 14 κομμάτια που πέταξε σε διάφορα χαντάκια σε αγροτικές περιοχές.

Στη δίκη, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο Trail και η φίλη του, Bailey Boswell, 27 ετών, τους είχαν προσεγγίσει με σκοπό το ομαδικό σεξ και τους μίλησαν για το μυστικό τους, τονίζοντας ότι κέρδισαν «δυνάμεις» μέσω της δολοφονίας.

Ένας φίλος της άτυχης Loofe έδειξε στους ερευνητές την τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία τους βοήθησε να εντοπίσουν τους υπόπτους. Ήταν μια selfie που κοινοποιήθηκε στο Snapchat με τίτλο “Έτοιμη για το ραντεβού μου”. Η γυναίκα είχε προγραμματίσει να συναντήσει τον Boswell για το δεύτερο ραντεβού τους.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Trail πήρε πίσω τον ισχυρισμό του στη δίκη ότι η Loofe πέθανε κατά λάθος από «ερωτική ασφυξία» και παραδέχτηκε ότι την είχε δέσει και τη σκότωσε, επειδή «φρίκαρε» αφού της είπε για το εγκληματικό του σχέδιο, το οποίο αφορούσε τη χρήση και την πώληση ναρκωτικών αλλά και κλεμμένων αντικών, καθώς και την τάση του για ομαδικό σεξ. “Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έλεγε τα πάντα αν την άφηνα”, είπε στο δικαστήριο. Αυτός και η Boswell είχαν πολλαπλά εντάλματα σύλληψης εκείνη την εποχή και επωφελούνταν ενεργά από τα σχέδια απάτης τους. “Ήμουν πρόθυμος να κάνω πράγματα για να το προστατεύσω αυτό” σημείωσε.

Είπε στους γονείς της Loofe ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη γιατί “θα ήταν προσβολή για αυτό που σας έχω υποβάλλει”, αλλά είπε ότι η δολοφονία της κόρης τους ήταν το μόνο πράγμα στη ζωή του, για το οποίο μετανιώνει.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ο Trail και η Boswell είχαν προγραμματίσει να σκοτώσουν κάποιον και δελέασαν τη Loofe, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tinder. Λίγες ώρες πριν από το θάνατο της Loofe, ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε ένα κατάστημα Lincoln Home Depot έδειχνε στους Trail και Boswell να αγοράζουν εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν στο έγκλημα.

Ο Trail υποστήριξε ότι η Boswell δεν γνώριζε το έγκλημα, αν και στις μεταβαλλόμενες ιστορίες του για το περιστατικό υπονοούσε ότι το ζευγάρι ήπιε το αίμα της Loofe. Η Μπόσγουελ περιμένει ακόμα την καταδίκη της και θα μπορούσε να γίνει η πρώτη γυναίκα στη Νεμπράσκα που θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ