Το ψάρι που πουλήθηκε 4,5 εκατ. γιεν – ΦΩΤΟ

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων σούσι «Zanmai», Κιγιόσι Κιμούρα, αφαιρεί το πτερύγιο από έναν μπλε τόνο, έξω από το κεντρικό του εστιατόριο, στην αγορά Τσουκίτζι στο Τόκιο.

Το -180 κιλών- ψάρι αγοράστηκε από τον Κιμούρα έναντι του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων γιεν, σχεδόν 37.500 δολαρίων.

Ο τόνος αυτός ήταν το ακριβότερο προϊόν στην πρωτοχρονιάτικη δημοπρασία ψαριών στην αγορά Τσουκίτζι.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS/Thomas Peter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ