Το πρωί νοσοκόμα το βράδυ διακινήτρια ναρκωτικών – Μία selfie την οδήγησε στη φυλακή

Μία selfie “έκαψε” νοσοκόμα παίδων που ζούσε διπλή ζωή ως διακινήτρια κρακ για λογαριασμό του συντρόφου της που είναι βαρώνος ναρκωτικών. Η μητέρα τριών παιδιών, Ούμι Νουρ, 37 χρονών, χρησιμοποιούσε το “βρώμικο” χρήμα από το εμπόριο ηρωίνης και κρακ, που κρυφά διηύθυνε με τον εραστή της Μάικλ Χασάν για να νοικιάζει αυτοκίνητα και να στήσει τη δική της επιχείρηση εστίασης. Στους ντετέκτιβ που ερευνούσαν τις δραστηριότητές της ψευδώς υποστήριξε ότι είχε άλλον σύντροφο, προκειμένου να καλύψει τον εγκληματία εραστή της. Ωστόσο, οι ερευνητές εντόπισαν μία selfie που την ενοχοποιούσε καθώς πόζαρε στο πλευρό του Χασάν. Παράλληλα, βρήκαν και μηνύματά τους στα οποία περιέγραφαν εκτεταμένα τη διακίνηση ναρκωτικών. Η γυναίκα σκόπευσε να χρησιμοποιήσει το εστιατόριό της για να “ξεπλένει” τα χρήματα των ναρκωτικών. Σε ένα μήνυμά της στον Χασάν έγραφε: “Έχω κάτι τόσο καλό που θα ξεπλύνει όλα τα λεφτά σου”. Οι αξιωματικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της Νουρ στο Μάντσεστερ και ανακάλυψαν 682 γραμμάρια ηρωίνης. αξίας 107.140 λιρών και 92 γραμ. κοκαΐνης, αξίας 8.540 λιρών. Ανακαλύφθηκε ότι είχε τη δική της σειρά αυτοκινήτων BMW 1 , αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι τα είχε μισθώσει νόμιμα από την αμοιβή της εργασίας της.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και έναν μήνα αφού παραδέχτηκε την κατοχή ναρκωτικών με πρόθεση πώλησης και τη συνωμοσία για απόκρυψη εγκληματικής περιουσίας. Ο 28χρονος Χασάν από το Μπόλτον καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση αφού παραδέχτηκε παρόμοια αδικήματα. Ήδη εκτίει ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης για άλλα αδικήματα περί ναρκωτικών.

Το ζευγάρι συνελήφθη έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά του οργανωμένου εγκλήματος που οδήγησε στην έφοδο στο σπίτι της Νουρ τον Νοέμβριο του 2019, όπου σε ντουλάπα του υπνοδωματίου της βρέθηκαν δύο κλειδωμένα κουτιά που περιείχαν 363 σακουλάκια ηρωίνης και 403 σακουλάκια κρακ. Παράλληλα, εντοπίστηκαν σακούλες κατάψυξης, ηλεκτρονικές ζυγαριές, κουτάλι με ίχνη καφέ σκόνης και μία βούρτσα. Όταν ανακρίθηκε, προσπάθησε να καλύψει τον Χασάν υποστηρίζοντας ότι έχει σχέση με έναν “Ρίκο” ο οποίος άφησε τα ναρκωτικά στο σπίτι της για τα οποία αυτή δεν είχε ιδέα. Όμως, το κινητό της την “πρόδωσε” αφού εκεί υπήρχαν οι ενοχοποιητικές φωτογραφίες με τον εραστή της όπως και τα “καυτά” μηνύματα που πρόδιδαν τη δράση τους. Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν πως η Νουρ νοίκιαζε αυτοκίνητα για χάρη του Χασάν, που τα χρησιμοποιούσε για τη διανομή των ναρκωτικών, ενώ είχε στήσει ένα ταχυφαγείο στο Μπόλτον όπου ξέπλενε τα χρήματα των ναρκωτικών. Είχε νοικιάσει δέκα διαφορετικά αυτοκίνητα, με συνολικό κόστος 7.000 λίρες.

Στη διάρκεια της σχέσης της με τον Χασάν η Νουρ συνέχισε να εργάζεται στο νηπιαγωγείο ενώ ο Χασάν αποθήκευε σπίτι της, όπου έμεναν και τα τρία παιδιά της, ναρκωτικά, μετρητά και κινητά. Εκείνη πακετάριζε και τα ναρκωτικά για να τα μεταφέρει στο Μπόλτον και να προμηθεύσει τα “βαποράκια” του τα οποία επικοινωνούσαν με τη Νουρ όταν δεν μπορούσαν να βρουν τον βαρώνο των ναρκωτικών.

σχολίασε κι εσύ