Το πιο ακριβό iPhone 6 στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετοί είναι εκείνοι που επιθυμούν η αγαπημένη τους συσκευή να ξεχωρίζει, γι αυτό επιλέγουν να το “στολίσουν” με φανταχτερές, εντυπωσιακές, περίεργες ακόμη και ασυνήθιστες θήκες για το «πολύτιμο» κινητό τους.

Αυτοί όμως που στην πραγματικότητα μπορούν να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό κινητό είναι ελάχιστοι, με πάρα πολλά, όμως, εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μια εταιρεία αποκάλυψε, λοιπόν, το πιο ακριβό iPhone 6 στον κόσμο, το οποίο έχει φτιαχτεί από ατόφιο χρυσό 24 καρατίων και έχει διακοσμηθεί με δεκάδες μικρά διαμαντάκια.

Η τιμή του ανέρχεται στα… 3,51 εκατομμύρια δολάρια. Η πολύτιμη συσκευή ονομάζεται «Diamond Ecstasy iPhone» και σύμφωνα με την εταιρεία Goldgenie που επιμελείται την κατασκευή, στη λίστα των πάμπλουτων πελατών τους βρίσκονται ονόματα όπως οι: Γιουσέιν Μπολτ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Παφ Ντάντι.

Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωποποιημένο iPhone από χρυσό, πλατίνα, ή τελειώματα ροζ χρυσού, καθώς επίσης να το διακοσμήσουν με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: RuptlyTV

 

Διαβάστε επίσης:

Εφαρμογή smartphone απέκτησε το… Άγιο Όρος

Εφαρμογή προβλέπει αν θα… πέσει το αεροπλάνο σου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ