Το πανεπιστήμιο του Μιζούρι έδωσε το όνομα της Sheryl Crow σε αίθουσα μουσικής

Το πανεπιστήμιο του Μιζούρι έδωσε το όνομα της Sheryl Crow σε μία αίθουσα μουσικής μέσα στο Jeanne and Rex Sinquefield Music Center.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η Sheryl Crow σπούδασε μουσική στο πανεπιστήμιο του Μιζούρι, απ’ όπου αποφοίτησε το 1984, ενώ έλαβε ένα τιμητικό ντοκτορά για τα επιτεύγματά της το 2011.

Το 2015 η Sheryl Crow είχε δώσει μία συναυλία, τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν για να φτιαχτεί το 24 εκατομμυρίων δολαρίων εκπαιδευτικό μουσικό κέντρο Jeanne and Rex Sinquefield.

Sheryl Crow

Η αίθουσα που θα έχει το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας, θα χρησιμοποιηθεί πρωτίστως για συναυλίες, για πρόβες αλλά και για μαθήματα χορωδίας και διεύθυνσης ορχήστρας.

Η Sheryl Crow δήλωσε: “Τι όμορφη τιμή να υπάρχει μία αίθουσα μουσικής, που θα φέρει το όνομά μου! Εχω υπέροχες μνήμες από τις σπουδές μου της μουσικής στο MIZZOU! Είμαι τόσο υπερήφανη!”.

Στην είσοδο της αίθουσας φιγουράρει η επιγραφή με το όνομά της, “SHERYL CROW HALL” και ένα κείμενο για αυτήν με τη φωτογραφία της.

Sheryl Crow

Sheryl Crow

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ