Το μεθυσμένο πείραμα που πήγε στραβά: Ήθελαν να μεγαλώσουν τα… προσόντα τους αλλά έμειναν με το πρήξιμο

Το μέγεθος μετράει, σκέφτηκαν δύο Γάλλοι γύρω στα τριάντα και οι δύο. Στην προσπάθειά τους, λοιπόν, να μεγεθύνουν τα… προσόντα τους και ενώ ήταν μεθυσμένοι έκαναν ένεση ο ένας στο μόριο του άλλου. Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν ήταν και τόσο προδοκώμενο καθώς απέμειναν και οι δύο με πρησμένο πέος.

Οι δύο μεθυσμένοι φίλοι, ο ένας 30 και ο άλλος 32 ετών, που δεν είχαν κάνει περιτομή, παρακολούθησαν ένα “εκπαιδευτικό” βίντεο στο YouTube όπου τους έδινε συμβουλές πώς θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερο μόριο. Έτσι, ακολούθησαν τις οδηγίες και έκαναν ένεση με μία κρέμα που μερικές φορές χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των αιμορροΐδων. Αντί να κάνει το πείραμα ο καθένας στον εαυτό του, αποφάσισαν να εμβολιάσουν ο ένας τον άλλον.

Οι γιατροί που ανέλαβαν τη θεραπεία των δύο ανδρών αποκάλυψαν ότι υπέφεραν από προοδευτικό επώδυνο πρήξιμο στα μέλη τους στη διάρκεια της νύχτας και πήγαν στο νοσοκομείο το επόμενο πρωινό.

Και οι δύο άνδρες διαμαρτυρήθηκαν ότι πονούσαν όταν οι γιατροί άγγιξαν το πέος τους για να επιθεωρήσουν τη ζημιά, Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό έδειξαν την έκταση του πρηξίματος. Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι η κρέμα μπλόκαρε τα λεμφικά αγγεία στο πέος, εμποδίζοντας το σώμα από το να απορρίπτει με φυσικό τρόπο τα περιττά υγρά και προκαλώντας έτσι διόγκωση. Και στους δύο άνδρες δόθηκε οδηγία να ξεκουραστούν και να πάρουν παυσίπονα με την ελπίδα ότι το πρήξιμο θα υποχωρούσε μόνο του. Αλλά οι δερματολόγοι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Στρασβούργου δεν είχαν ιδέα αν οι δύο άνδρες είχαν βλάψει μόνιμα το πέος τους ως αποτέλεσμα του μεθυσμένου πειράματός τους, καθώς ποτέ δεν επέστρεψαν για έναν έλεγχο.

Η ιατρική ομάδα έγραψε στο περιοδικό “Annales Dermatologie et de Vénéréologie“: “Ο αυτο-εμβολιασμός στο πέος είναι μια παλιά πρακτική. Μπορεί να έχει ως κίνητρο την επιθυμία για μεγαλύτερο πέος ώστε να αυξηθεί και η αυτοεκτίμηση ή την επίτευξη αυξημένων σεξουαλικών επιδόσεων ή μπορεί να είναι μέρος ειδικών σεξουαλικών πρακτικών, ανάμεσα σε άλλους λόγους. Είναι πιο προσβάσιμος αφού οι ασθενείς μπορούν να παρακολουθούν διαδικτυακά οδηγίες, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση”. Πάντως, οι γιατροί προειδοποίησαν τους άνδρες ότι το να εμβολιάζουν το πέος τους μπορεί να οδηγήσει σε επώδυνα έλκη, γάγγραινα και στυτική δυσλειτουργία.

Πηγή: Daily Mail – Annales Dermatologie et de Vénéréologie

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ