Το έσκασε με την… πεθερά: Άνδρας εγκατέλειψε τη σύντροφό του για τη μητέρα της -ΦΩΤΟ

Ένας 29χρονος άνδρας εγκατέλειψε τη σύντροφό του και το έσκασε με την… πεθερά, μέρες μετά που η 24χρονη γέννησε το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Τζες ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της Ράιαν Σέλτον, 29 χρονών, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να σχηματίση μία “φούσκα ασφαλείας” με τη μητέρα της, τη 44χρονη Τζορτζίνα και τον σύζυγό της Έρικ, στο σπίτι τους στο Γκλούσεστερσάιρ.

Η γιαγιά έξι παιδιών άρχισε να φλερτάρει με τον 29χρονο λίγες εβδομάδες μετά που μετακόμισαν στο σπίτι της, ενώ η κόρη της ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μέχρι η γυναίκα να βγει από το μαιευτήριο με το νεογέννητο, η μητέρα της με τον σύντροφό της το είχαν σκάσει και είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι οι δυο τους, 30 μίλια μακριά.

“Είναι η απόλυτη προδοσία. Περιμένεις από μία νέα γιαγιά να ερωτευτεί το εγγόνι της, όχι τον πατέρα. Περίμενε κάποιος να είναι γιαγιά στα δυο μου παιδιά και να με βοηθήσει να τα προσέχω, αλλά αντιθέτως έφυγε με τον φίλο μου” είπε η Τζες Άντριτζ. Επίσης, η γυναίκα που έχει και μία κόρη δύο ετών, την Τζορτζιάνα, με τον Σέλτον, είπε ότι αρχικά αποφάσισαν να μετακομίσουν στη μητέρα της με την ελπίδα ότι θα τη βοηθούσε με τα παιδιά. Όμως, στη διάρκεια των μηνών, η γυναίκα άρχισε να παρατηρεί ότι η μητέρα της με τον σύντροφό της φλέρταραν πολύ έντονα και έπιναν Bacardi ανταλλάσσοντας αστεία κάθε βράδυ. Όταν τους ξεμπρόστιασε, εκείνη αρνήθηκαν ότι συνέβαινε οτιδήποτε, αλλά η Άλντριτζ ανακάλυψε ότι οι δυο τους είχαν κρυφή σχέση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στις 28 Ιανουαρίου ο γιος της ήρθε στη ζωή στο μαιευτήριο του Γκλούσεστερσαϊρ. Αλλά ώρες μετά, έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από τον Σέλτον, που είχε δει τον νεογέννητο γιο του Ρούμπεν για ελάχιστα λεπτά μετά τη γέννησή του και δέκα λπετά την επόμενη ημέρα, ότι τη χώριζε έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Αφού πήρε εξιτήριο, ανακάλυψε ότι η μητέρα της και ο σύντροφός της το είχαν σκάσει για να ζήσουν μαζί. Εκείνη συνέχισαν να αρνούνται τη σχέση ώσπου εκείνη τους ξεμπρόστιασε ξανά δύο μέρες μετά. “Δεν διαλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε” είπε η μητέρα της και πλέον το ζευγάρι ζει ελεύθερα τον έρωτά του, τον οποίο δημοσιοποίησε στο facebook. Η 24χρονη είπε πως μέρες πριν γεννήσει η μητέρα της της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να χωρίσει τον επί 12 χρόνια σύζυγό της Έρικ. Πλέον η Άλντριτζ επέστρεψε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε πριν με τον πρώην της.

σχολίασε κι εσύ