Το επικό σκετς του Jimmy Fallon για τον Εμανουέλ Μακρόν – Τραγουδά για το… δασύτριχο στήθος του

Ένα απολαυστικό σκετς – παρωδία για τον Εμανουέλ Μακρόν, με αφορμή τη φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο που έγινε viral, ετοίμασε ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής Jimmy Fallon.

Η προσωπική φωτογράφος του Μακρόν προσπάθησε να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα του προέδρου της Γαλλίας, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Σε μια από αυτές, ο Μακρόν κάθεται χαλαρός, σαν σταρ του σινεμά, σε έναν καναπέ με ανοιχτό  πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του.

Η φωτογραφία αυτή ενέπνευσε τον παρουσιαστή του ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ να δημιουργήσει ένα… προεκλογικό τραγούδι, λίγο πριν από την τελική μάχη με την Μαρίν Λεπέν στις γαλλικές εκλογές. Και για όσους γνωρίζουν, το καυστικό χιούμορ του Jimmy Fallon “σπάει κόκκαλα”…

Έτσι, παρουσίασε ένα σατιρικό σκετς στο οποίο υποδύεται τον… Εμανουέλ Μακρόν, δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο. Φορά ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο είναι ανοιχτό για να φαίνεται το δασύτριχο στήθος και μια τραγιάσκα, ενώ στο χέρι κρατά ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί και μια.. μπαγκέτα, που αποτελεί “σήμα κατατεθέν” της Γαλλίας.

“Θεωρείτε ότι είμαι σέξι; Ελπίζω να πείτε ναι… Έχω καλές πολιτικές για την οικονομία. Πρέπει να κάνω αντιπρόεδρο την Emily in Paris….” ακούγεται να σιγοτραγουδά κάποια στιγμή στο ξεκαρδιστικό βίντεο, με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. “Το 2022 αν όλοι με ψηφίσετε, θα ψιθυρίσω ευχαριστώ…” αναφέρει ακόμα με αισθησιακή φωνή.

Δείτε το βίντεο με τον Jimmy Fallon να γίνεται… Μακρόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ