Το δικαστήριο αρνήθηκε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Παραμένει ο πατέρας της στην κηδεμονία

Ο δικαστής αρνήθηκε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αφαιρεθεί από τον πατέρα της ο ρόλος της νομικής επιμέλειας της κηδεμονίας της. Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας ζήτησε από το δικαστήριο του Λος Άντζελες να σταματήσει ο Τζέιμι Σπίαρες να διαχειρίζεται την περιουσία πολλών εκατομμυρίων της κόρης του.

Η απόφαση έρχεται μια εβδομάδα μετά την έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Το μόνο που θέλω είναι τη ζωή μου πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η ποπ σταρ απευθύνθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια ακρόασης σχετικά με την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση που της έχει στερήσει την ανεξαρτησία της από το 2008. Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

«Θέλω να πάρει τέλος η κηδεμονία μου χωρίς τίποτε άλλο», είπε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η τραγουδίστρια και συνέχισε : «Moυ κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Αξίζω να έχω μια ζωή… Είμαι υπέροχη σε αυτό που κάνω. Το μόνο που θέλω είναι να έχω τα χρήματά μου… [και] να μοιραστώ την ζωή μου με τον κόσμο». Οι όροι της κηδεμονίας, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την Σπίαρς, δεν της επιτρέπουν να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Απαγορεύεται ο σύντροφός της να την πηγαίνει οπουδήποτε με το αυτοκίνητό του, καθώς και να βλέπει κάποιους φίλους.

Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια που επικαλείται το CNN αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της σχεδιάζει να ασκήσει έφεση, για τον τερματισμό της 13χρονης κηδεμονίας της. Ο πατέρας της υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο, για να ερευνηθούν τα όσα λέει η Μπρίτνεϊ για το ότι την εξαναγκάζει να παίρνει φάρμακα παρά τη θέλησή της. Η επόμενη ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ