Το αγωνιώδες e-mail του διευθυντή του Rigopiano δέκα ώρες πριν τη χιονοστιβάδα

Δραματική έκκληση στις αρχές έκανε σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ο διευθυντής του μοιραίου ξενοδοχείου Rigopiano στην Ιταλία, 10 ώρες πριν την φονική χιονοστιβάδα.

Η περιοχή ήταν ήδη αποκλεισμένη από το χιόνι και τελείωναν οι προμήθειες σε τρόφιμα αλλά και σε πετρέλαιο. Έτσι, δέκα ώρες πριν η χιονοστιβάδα καταπλακώσει το ξενοδοχείο, ο διευθυντής έστειλε ένα e-mail κάνοντας δραματική έκκληση στις Αρχές για βοήθεια.

Στις 7 το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, τους είπε πως το ξενοδοχείο παρέμενε αποκλεισμένο και πως το πετρέλαιο που διέθετε για την γεννήτρια που ήταν η μόνη πηγή ρεύματος, καθώς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή, θα έφτανε το πολύ για 24 ώρες ακόμα. Έτσι, ζητούσε να ανοίξουν οι αποκλεισμένοι από το χιόνι δρόμοι, ώστε τουλάχιστον να μπορέσουν οι προμηθευτές να φτάσουν και να φέρουν τα απαραίτητα. «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των πρόσφατων γεγονότων, η κατάσταση έχει γίνει ανησυχητική. Στην περιοχή έχουμε περίπου 2 μέτρα χιόνι και στο ξενοδοχείο έχουμε πελάτες σε 12 δωμάτια», έγραψε στο email.

Από το τραγικό γεγονός στο ξενοδοχείο, έχουν διασωθεί 11 άνθρωποι, έχουν εντοπιστεί έξι νεκροί και εξακολουθούν να αγνοούνται ακόμα 23.

Διαβάστε επίσης:

Εύσημα από τον Πάπα Φραγκίσκο σε Ελλάδα και Ιταλία για τους πρόσφυγες

Τραμπ: Έσπειρε ανέμους – Θα θερίσει θύελλες; – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η πιο τρομακτική γέφυρα του κόσμου – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ