Της φυλακής τα σίδερα: Χειροπέδες σε αστυνομικό που απαίτησε… ερωτικά ανταλλάγματα για να μην συλλάβει γυναίκα – ΦΩΤΟ

Ένας αστυνομικός συνελήφθη στην Αριζόνα όταν ο σύζυγος μιας γυναίκας κατέθεσε παράπονο εναντίον του ότι απαίτησε στοματικό σεξ από τη σύζυγό του για να κάνει τα στραβά μάτια σε παράβασή της.

Ο 33χρονος Ρίτσαρντ Ντάνιελ απάντησε σε κλήση ότι υπήρξε φιλονικία ανάμεσα σε υπάλληλο και μία ύποπτη την οποία εντόπισε να περπατά στην άκρη του δρόμου. Τη σταμάτησε και έτσι διασταύρωσε ότι υπήρχε και ένταλμα εναντίον της. Όταν εκείνη τον παρακάλεσε να την αφήσει να φύγει εκείνος της έκανε την ανήθικη πρότασή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Αριζόνα, ο Ντάνιελ πρώτα της ζήτησε σεξουαλική επαφή προκειμένου να μην τη συλλάβει. Ωστόσο, μετά της πρότεινε να του προσφέρει στοματικό σεξ για να την απαλλάξει από τις κατηγορίες και μάλιστα της υπέδειξε και τοποθεσία για να πάνε. Εκείνη αγχώθηκε για το πού θα την πήγαινε ο αστυνομικός και έτσι του πρότεινε το διαμέρισμά της. Πάντως, του είπε ότι θα έπρεπε να πάρει την άδεια του συζύγου της. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, ο σύζυγος της γυναίκας αναγνώρισε τον αστυνομικό από προηγούμενη επίσκεψή του και σοκαρίστηκε από την ανάρμοστη πρότασή του.

Ο Ντάνιελ ανασήκωσε αδιάφορα τους ώμους και ο άνδρας έφυγε για να ερευνήσει μόνος του την αλήθεια της καταγγελίας του αστυνομικού, ενώ η σύζυγός του, που απέμεινε φοβισμένη, ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Ντάνιελ. Λίγες ημέρες αργότερα, ο σύζυγος κατήγγειλε το περιστατικό και σε έρευνα που έγινε στο ντουλάπι του αστυνομικού βρέθηκαν προφυλακτικά και χαρτομάντιλα. Αυτό ήταν το πρώτο πειθαρχικό του παράπτωμα στα τρία χρόνια που είναι στο Σώμα κι έτσι συνελήφθη για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά και σειρά παραβάσεων για τις οποίες απέκρυψε τα αποδεικτικά στοιχεία.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ