Την “έφαγε” η ζήλια – Εκδικήθηκε τον πρώην της “ανεβάζοντας” γυμνές φωτογραφίες της νυν στα social media- ΦΩΤΟ

Μία ζηλιάρα λογίστρια κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς παραπλάνησε τη νυν σύντροφο του πρώην της και αφού παρουσιάστηκε ως άνδρας την έπεισε να το στείλει προκλητικές και γυμνές φωτογραφίες της τις οποίες και πόσταρε στα social media.

Η 26χρονη Μπλερίνα Ντόμπλα από το νοτιοδυτικό Λονδίνο ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της που την εγκατέλειψε και έτσι βρήκε στόχο τη νυν σύντροφό του. Δημιούργησε ψεύτικο προφίλ όπου παρουσιαζόταν ως άνδρας και έπειτα από έντονο φλερτ έπεισε τη γυναίκα να της στείλει φωτογραφίες και βίντεο μέσω Snapchat όπου απεικονιζόταν γυμνή στο ντους. Σύμφωνα με τη Sun, μόλις είχε το υλικό στα χέρια της, πόσταρε το βίντεο στο Instagram ενώ “ανέβασε” και φωτογραφίες στις οποίες έκανε tag φίλους και συγγενείς της γυναίκας.

Ένας φίλος ενημέρωσε το θύμα για το σχεδόν πορνογραφικό υλικό που ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο και προσπάθησε να δει τις επίμαχες φωτό.

Η Ντόμπλα συνελήφθη ενώ βρισκόταν στο γραφείο της αφού την εντόπισε η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αν και στην αρχή διέψευσε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό, στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν που δημοσίευσε το “ροζ” υλικό. Έδωσε το ποσό της εγγύησης και αναμένει την ανάγνωση της ποινής της, ενώ είναι πιθανή και η φυλάκισή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ