TikTok: Influencer έπεσε θύμα bullying – Δείτε το viral βίντεο

Το TikTok είναι ένα από τα πιο δημοφιλή social media, με τους διασημότερους λογαριασμούς της πλατφόρμας να έχουν τεράστια δύναμη και επιρροή στους χρήστες του μέσου.

Η “Jackielabonita” από το Τέξας των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο TikTok. Έχει πάνω από 300.000 ακολούθους και περίπου 13 εκατομμύρια like. Η γνωστή influencer αποφάσισε πριν λίγες μέρες να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπέιζμπολ, η ίδια θέλησε να βγάλει ορισμένες φωτογραφίες προκειμένου να τις ανεβάσει στα social. Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης δύο κοπέλες που κάθονταν από πίσω της άρχισαν να την κοροϊδεύουν. Μάλιστα η μία από τις δύο τραβούσε την Τζάκι και βίντεο.

Τα όσα βίωσε η κοπέλα κατεγράφησαν και σε βίντεο το οποίο η influencer ανέβασε στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα. Το βίντεο έχει τίτλο: “Παρακολουθήστε την αυτοπεποίθησή μου να εξαφανίζεται, αφού αυτά τα τυχαία κορίτσια με κοροϊδεύουν γιατί έβγαζα φωτογραφίες“. Σε αυτό διακρίνεται η Τζάκι ιδιαίτερα λυπημένη και αναστατωμένη όταν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, ενώ γράφει και η ίδια πως η όλη κατάσταση την έκανε να θέλει να κλάψει.

@jackielabonita Please be nice #meangirls #meangirlvibes ♬ The Loser – Verzache

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 38 εκατομμύρια προβολές και ο κόσμος σπεύδει να υπερασπιστεί την κοπέλα. Σύμφωνα με την “Daily Mail”, το κύμα θυμού εναντίον των δύο κοριτσιών ήταν τόσο μεγάλο που διάφοροι χρήστες βρήκαν τα social και τα στοιχεία τους και ανταπέδωσαν στο bullying, σε σημείο που οι δύο κοπέλες διέγραψαν τα προφίλ τους σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που ήταν εγγεγραμμένες. Το περιστατικό έχει ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσον θα έπρεπε τέτοιες συμπεριφορές να επιστρέφονται.

@dailymail which side are you on?! #dailymail #dtatdm #viral #tiktokuni #stopbullying ♬ original sound – Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ